Ovo još nismo vidjeli!

Zbog onog što je Nina obukla za nastup u Splitu svi su se pitali samo jedno - tko ju je toliko izljubio?

Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 4 Ivo Cagalj 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 10 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 9 Nina Badrić +19 Nina Badrić u Beogradu - 4 Galerija

Nina Badrić odabrala je potpuno fora kombinaciju s detaljima pusa za otvorenje druge noći Fusion festivala u Splitu.

Pjevačica Nina Badrić oduševila je publiku svojim modnim odabirom za otvorenje druge noći Fusion festivala.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Riječ je o topiću, hlačama i jaknici u bijeloj boji s mnoštvom detalja crvenih pusa, a uz to je kombinirala bijele sandale na petu. Nina je u ovom stajlingu pokazala svoju zgodnu figuru na kojoj joj mnogi zavide.

Na Instagram profilu podijelila je i video u istoj kombinaciji pa u opisu ispod posta napisala:
"Split" te dodala par gorućih vatrica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pjevačica Pamela Ramljak poručila joj je: "Opravica top", dok je Žanamari nadodala: "Outfit gori".

Posebno nas je nasmijao komentar Mirze Mustafagića koji je Ninu upitao: "Tko te toliko izljubio?".

A ni fanovi nisu ostali ravnodušni na ovako cool stajling pa su joj uputili pregršt pozitivnih komentara:
"Baš divna", "Top", "Prekrasna", "Okey, Wow", "Diva", "Predobro izgledaš! Kompletić je top".

Nina je nedavno proslavila i svoj 50. rođendan, koji je s nestrpljenjem očekivala, a dugo je najavljivala kako će proslava biti poput male svadbe.

Mnogo pompe izazvala je i Ninina bijela haljina s velikim ukrasom na trupu, a Nina je za IN Magazin otkrila koje je značenje haljine koju je nosila.

"E, pa, ovo je haljina koja ima jednu posebnu priču. Ja sam si je naručila sebi za rođendan još prije četiri mjeseca, novosadski dizajner Mihano Momoza, koji je mene odavno oduševio svojim kreacijama. Onda sam ga nazvala i rekla da želim baš tu haljinu, haljinu cvijet za svoj rođendan jer mi simbolizira novi život i mora biti u bijeloj boji i to je bilo to", otkrila je Davoru Gariću.

Na proslavi jubilarnog rođendana bili su mnogi poznati koji su njezini dobri prijatelji, a pjevačica je rekla kako je proslavom jako zadovoljna, a sada kreće u nove pobjede.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Luka Nižetić - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 +26 Domenica, Luka Nižetić Celebrity Predivna Domenica objavila jednu od svojih najljepših fotki, a u opis je stavila stihove pjesme Olivera Dragojevića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene