''Zaista prelijepa žena!''

Nina Badrić ovom je fotografijom svoje pratitelje oborila s nogu, a usput je najavila i jednu promjenu: ''Još te ne dam, ali...''

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić +19 Nina Badrić - 1 Galerija

Nina Badrić svoje je pratitelje na profilu na Instagramu obavijestila kako se približio kraj njezina ljetovanja i da je vrijeme da se vrati kući u Zagreb.

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica Nina Badrić ljetovala je otoku Hvaru, no sada je svoje obožavatelje obavijestila kako je odmoru došao kraj pa je podijelila još nekoliko fotografija iz svog raja na zemlji.

"Hvala ti, ljeto 2023. Bilo si nježno i blago prema meni. Još te ne dam i krast ću sve tvoje sunčane dane, al valja doma poć’", napisala je Nina uz jednu od fotografija koje je objavila, no njezinih se obožavatelja najviše dojmila ona na kojoj pozira u badiću na plaži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Prekrasna si", "Odličan vam je novi look, friz je savršen i boja", "Ljepota", "Zaljubit ću se", "Predivna", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Nina, ti si divna", "Po svemu i kako zračiš, to je tvoj dom", "Kakva ljepota, kakav stil. Zaista ste prelijepa žena, možda i najljepša javna ličnost u bivšoj Jugoslaviji", "Kao vino", komentirali su njezini obožavatelji.

Nina je ovo ljeto svoje pratitelje počastila gomilom novih fotografija s mora, a vrijeme između nastupa provodila je na predivnim plažama Hvara.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Doja Cat - 3 Doja Cat - 2 Doja Cat - 1 Doja Cat - 3 +5 Doja Cat - 2 Celebrity Grudi je prekrila komadićem prozirne tkanine ispod kojeg se sve vidjelo, evo zašto su se u čudu za njom okretali!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i princeza Diana - 4 Kralj Charles i princeza Diana - 1 Kralj Charles i princeza Diana - 5 Kralj Charles i princeza Diana - 3 +13 Kralj Charles i princeza Diana - 2 Zanimljivosti Isplivali neobični detalji na fotografijama kralja Charlesa i princeze Diane: "A zato je to uvijek radila..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene