Bez trunke šminke

Nema operacija, samo majka priroda: Nina Badrić pokazala po čemu se razlikuje od ostatka estrade!

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić na svom je profilu na Instagramu objavila selfie na kojem nije našminkana.

Slavna hrvatska pjevačica Nina Badrić ponovno oduševljava fanove. Pitate se kako je moguće da ova rasna brineta stalno pronalazi načine za skupljanje simpatija javnosti?

Pogledaj i ovo Nina Badrić (Foto: Instagram) Diva dubokog dekoltea Nina obara s nogu u neobično seksi izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti

Čini se da je recept u njezinoj prirodnosti, koja ju razlikuje od ostatka ekipe s estrade. 

Ovaj je put Nina na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj joj je u krupnom planu lice  i to bez šminke. Lijepa rasvjeta i malo zamućena slika posebno su istaknuli Ninine izražajne oči i glatku kožu, a svojom prirodnošću oduševila je svoje pratitelje na toj društvenoj mreži. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I kiša je lijepa na moru 🦋 • • • #nomakeuptoday 🌸

Objavu dijeli Nina Badric Official (@badrich)

Nina je proteklih dana bila u Brelima u Hrvatskoj, a uz fotografiju je napisala "I kiša je lijepa na moru" te dodala kako "nema šminke danas".

Njezini su je obožavatelji zasuli komplimentima i pohvalama, pa su joj poručili da je drukčija od drugih te da je najljepša tako prirodna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tko je našao prijatelja našao je bogatstvo na Zemlji ❤️ • • • #VANJA 😁❤️👠

Objavu dijeli Nina Badric Official (@badrich)

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) +5 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Celebrity Jednu od najljepših glumica zasjenila dva frajera: Jednom su 44 godine, drugom 55, ali i dalje su pravi komadi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene