Ljepotani bili i ostali!

Jednu od najljepših glumica zasjenila dva frajera: Jednom su 44 godine, drugom 55, ali i dalje su pravi komadi!

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino (Foto: AFP) Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie i Sarie Kessler (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

U Cannesu se do 25. svibnja održava prestižni filmski festival na koji su stigle zvijezde novog filma redatelja Quentina Tarantina "Once Upon A Time... In Hollywood".

U Francusku je i službeno stigla sva holivudska krema.

Pogledaj i ovo Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) "Bilo jednom...u Hollywoodu" Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata

U Cannesu se do subote, 25. svibnja održava prestižni filmski festival na koji su upravo stigle zvijezde novog hit-filma redatelja Quentina Tarantina "Once Upon A Time... In Hollywood".

Tu prije svega mislimo na Leonarda DiCaprija, Brada Pitta i Margot Robbie, ali i na mladu glumicu Dakotu Fanning, koji su oduševili kritiku i publiku.

Radnja filma prati pozadinu ubojstava monstruma Charlesa Mansona i njegove "obitelji", a među njima je i ono mlade glumice Sharon Tate, supruge redatelja Romana Polanskog koja je tada bila u 8. mjesecu trudnoće, a nju je utjelovila Margot.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on

Iako je uobičajena praksa da najviše pažnje na crvenim tepisima pokupe dame i njihove kreacije, ovoga puta fokus je bio na holivudskim glumcima koji i u četvrtom odnosno petom desetljeću i odijelima izgledaju fantastično.

55-godišnji Brad i 44-godišnji vječni neženja Leonardo bili su vrlo elegantni u tamnim odijelima s leptir-mašnama, a čitavo vrijeme nisu skidali osmijehe s lica. Leonardo je publiku razočarao samo zbog činjenice što se na crvenom tepihu nije pojavio s 23 godine mlađom djevojkom Camilom Morrone, s kojom je stigao u Cannes, no ne žalimo se ni na Brada, za kojeg se još uvijek ne zna koga ljubi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Neko se vrijeme šuškalo kako je osvojio lijepu Charlize Theron, no čini se kako su to bile samo glasine.

S njima i redateljem rado je pozirala i Margot, koja je iznenadila odjevnim izborom haljinice u kombinaciji sa šljokičastim hlačama koje potpisuje modna kuća Chanel

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) +5 Brooke Shields (Foto: Instagram) Celebrity Sjećate se filma ''Plava laguna''? Pogledajte kako glavni glumac izgleda poslije 39 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene