''Kao djevojčica''

Nikolina Pišek u minici nasred ceste poslala zanimljivu poruku: ''Spremna sam na sve nezgode, neočekivane''

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 8 Nikolina Pišek - 7 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 Nikolina Pišek - 4 Nikolina Pišek - 5 Nikolina Pišek - 6 +20 Nikolina Pišek Galerija

Nikolina Pišek pozirala je u traper-kombinaciji, a njezini pratitelji uputili su joj pregršt komplimenata.

Bivša voditeljica Nikolina Ristović vratila se iz Beograda u Zagreb, a tom prilikom objavila je fotku s gradskih ulica u izazovnoj traper-kombinaciji. 

Pogledaj i ovo Hana Cigoj - 2 Mamina kopija Starija kći Nikoline Pišek oglasila se prvi put nakon iznenadne smrti očuha, a pokazala je i zgodnog dečka!

Odjenula je traper-suknju, uz koju je kombinirala košulju od istog materijala, a na to je dodala crne čarape i crne čizme. Posebnu pozornost privukle su njezine zgodne i duge noge. Valovi u kosi dodatno su začinili cijeli modni odabir. 

Ispod objave poručila je: 

"Ležerni traper četvrtak... Spremna sam na sve nezgode koje se danas mogu dogoditi. Neočekivano."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Pratitelji su joj odmah uputili niz komplimenata:

"Izgledaš kao djevojčica od 18 godina", "Slatka mala, obučena elegantno s ukusom, kao svaka Hrvatica", "Ljepotica za 10", "Predivna".

Podsjetimo, Nikolina je u svibnju ove godine iznenada ostala udovica. Njezin suprug Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila Pišek, koja je trenutku muževe smrti bila u Zagrebu.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene