Mamina kopija

Starija kći Nikoline Pišek oglasila se prvi put nakon iznenadne smrti očuha, a pokazala je i zgodnog dečka!

Hana Cigoj - 2 Hana Cigoj - 2 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Cigoj - 7 Hana Cigoj - 2 Hana Cigoj - 1 Hana Cigoj - 3 Hana Cigoj - 4 Hana Cigoj - 5 Hana Cigoj - 6 Hana Cigoj - 8 Hana Cigoj - 9 Hana Cigoj - 10 +14 Hana Cigoj - 11 Galerija

Hana Cigoj, kći Nikoline Pišek koju je dobila s bivšim partnerom Markom Cigojem, oglasila se na društvenim mrežama prvi put nakon smrti očuha Vidoja Ristovića.

Starija kći Nikoline Pišek, Hana Cigoj, oglasila se na Instagramu prvi put nakon iznenadne smrti očuha Vidoja Ristovića.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović Tužni prizori iz Beograda Nikolina Pišek na posljednjem ispraćaju supruga nije uspjela obuzdati emocije, a uz nju je i Vidojev neutješni otac

Objavila je fotografiju sa svadbe u Zagrebu na kojoj je pozirala s dečkom Andrejem Ivanišem s kojim je nekoliko godina u vezi, a za ovu se priliku posebno sredila pa se baš može vidjeti koliko nalikuje svojoj mami koja je uvijek tip-top dotjerana.

"Tu smo zbog torte", napisala je u opisu, a pratitelji su joj uputili komplimente na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Cigoj (@hanacigoj)

Hana je prošle godine diplomirala medicinu na Sveučilištu u Edinburghu. Nikolina ju je dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem, a s pokojnim suprugom Vidojem ima još osmogodišnju Unu Sofiju.

Podsjetimo, Vidoje Ristović je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a njegov otac je nakon obdukcije otkrio kako je do smrti došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a ona se od njega oprostila i emotivnom objavom na Instagramu uz njihove zajedničke fotografije.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro i Valentina - 1 In Magazin: Pedro i Valentina - 2 In Magazin: Pedro i Valentina - 3 In Magazin: Pedro i Valentina - 4 +25 In Magazin: Pedro i Valentina - 5 inMagazin Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene