"Nije režala"

Bivši vojnik je među rijetkima kojima je jedna stvar uspjela kao od šale: "Ne pamtim da sam Martinu vidjela ovako sretnu istinski!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Barbarić Nikola Barbarić Nikola Barbarić Nikola Barbarić Nikola Barbarić Nikola Barbarić Nikola Barbarić Nikola Barbarić Nikola Barbarić - 2 +0 Nikola Barbarić - 1 Galerija

Nikola Barbarić rastopio je žiri showa "Supertalent" svojim nastupom i vratio ih u sretne dane djetinjstva.

Nikola Barbarić iz Splita ima 31 godinu, a u show "Supertalent" došao se predstaviti kao klaun Spartanko Smontanko, iza čega se krije jedna lijepa priča.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

''Bio sam profesionalni vojnik, radio sam osam godina u Hrvatskoj vojsci, bio sam snajperist u brigadi, a nakon toga sam se prebacio u Split, u vojnu policiju. Trebao sam postati časnik, ali to je zahtijevalo da odem na deset mjeseci u Zagreb, taman kad mi je žena trebala roditi prvog sina pa sam odlučio dati otkaz u državnoj firmi, vratiti uniformu. Posvetio sam cijeli život radu s djecom, završio sam Kinezološki fakultet, nakon toga sportski menadžment, sad u Zadru studiram rani i predškolski odgoj. U mojoj obitelji se nitko ne bavi ovim što ja izvodim. To čime se bavim je moj hobi, moj posao i moja ljubav. Ono što ćete vidjeti sigurno niste nikad vidjeli, sigurno nećete zaboraviti, a sigurno neću ni ja'', najavio je Nikola.

''Ja ću umrijet od smijeha'', izjavila je Martina nakon njegova nastupa u kojem je uživala.

''Vratili ste nas u te neke dječje dane i ne pamtim da sam Martinu vidjela ovako sretnu istinski, nije režala, bila je baš vesela. Bili ste zabavni, imate u sebi to nešto toplo'', rekla je Maja.

"Složio bih se, vi jeste jedan zabavan lik, za djecu. A mi jesmo djeca", zaključio je Davor.

Nikola je razveselio žiri i dobio četiri da za prolazak u daljnje natjecanje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Sprovod kraljice Elizabete II., princ William i princ Harry Sprovod kraljice Elizabete II., princ Harry +27 Princ William i princ Harry Celebrity Kralj Charles spreman je na kompromis oko gorućeg pitanja u obitelji, ali prije toga mora znati važnu stvar!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid +9 Bella Hadid Celebrity Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene