Uživa kod kuće

Niku Kranjčara snimili na utakmici u Zagrebu, njegove Zrinke Cvitešić koja mu je najveća podrška ovog puta nije bilo nigdje na vidiku

Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Galerija

Niku Kranjčara fotografi su uhvatili na utakmici Dinama i Rapida na Maksimiru, no ovoga puta nije bio u društvu djevojke Zrinke Cvitešić.

Nogometaš Niko Kranjčar u četvrtak se pojavio na stadionu Maksimir kako bi dao podršku Dinamu koji je igrao protiv bečkog Rapida, a utakmicu je pratio s tribina.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Ma skroz drugačija Sjećate se Zrinke Cvitešić kao plavuše s dječačkom frizurom? S ovakim imidžom ju danas teško možemo zamisliti!

Javio se poznatim ljudima, a fotografi su ga uhvatili u razgovoru s njegovom majkom Elvirom. U Zagrebu je ovoga puta očito bez svoje partnerice, glumice Zrinke Cvitešić, koja mu je u mnogim situacijama najveća podrška.

Cvitešić je inače jedna od naših najzaposlenijih glumica, a slavni domaći par zajedno živi u Londonu. Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, no ove godine je glumica sve svoje obaveze stavila na čekanje te je bila najveća podrška Niki kada mu je preminuo otac, Zlatko Kranjčar.

Zrinka i šest godina mlađi Niko zajedno su od 2014., a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Zrinka je prije veze s Nikom bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić odbila veliku holivudsku facu, otkrila o kome je riječ: ''Pozvao me van, a ja sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene