Dirnuti glumac

Nije mogao suspregnuti suze: 'Točno znam kroz što prolazi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gostujući u showu Katie Couric Robert DeNiro nije mogao suspregnuti suze.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Što se dogodilo? Miljenica javnosti uhvaćena kako napušta večeru s prijateljima vrlo uznemirena i sa suzama u očima

Glumačka legenda, koja gotovo uvijek ima ozbiljne ekspresije lica nije mogao izdržati. Naime, DeNiro je pričao o filmu 'Silver Linings Playbook', a s glumačkim Kolegom Bradley Cooperom i redateljem David O. Russellom.

>> Objavljene nominacije za Oscara: Koji film ih ima najviše?

Voditeljica Katie Couric postavila mu je pitanje na kojem se gotovo i bazira film – o bipolarnom čovjeku (kojeg tumači Bradley) koji se 'uzalud' pokušava uklopiti u svakodnevnicu te kako mu je bilo biti dijelom filma u kojeg je David puno toga uložio– DeNiro je 'pustio' suzu.

'Naravno, razumijem', odgovorio je glumac, koji više nije mogao govoriti. Nakon kratke pauze, pokušao je nastaviti: 'Ne volim postati emocionalan, ali točno znam kroz što prolazi.'
Inače, redatelj David O. Russell je bio inspiriran ovakvim filmom jer njegov sin boluje od bipolarnog poremećaja kao i od opsesivno kompulzivnog poremećaja. Bradley Cooper je utjelovio Pata, koji boluje od tih poremećaja.

'Silver Linings Playbook' nominiran je u osam kategorija za ovogodišnju nagradu Oscar, a glavni glumci filma Bradley Cooper i Jennifer Lawrence su nominirani za glanog glumca, odnosno glumicu. I emotivni DeNiro je nominiran – za najbolju mušku sporednu ulogu. Pogledajte video u kojem glumac nije mogao suspregnuti suze.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene