Ne zamjera im

Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Isabella i Connor Cruise (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Galerija

Tom Cruise i Nicole Kidman u braku su proveli 11 godine te su posvojili dvoje djece.

Australska glumica gotovo nikad ne govori o svojoj djeci.

Pogledaj i ovo Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Istina izlazi na vidjelo? Bivša članica kontroverznog kulta otkrila bizarne detalje o upletenosti Toma Cruisea u cijelu priču

Nicole Kidman od 1990. do 2001. godine bila je u braku s kolegom Tomom Cruiseom s kojim je posvojila dvoje djece - kćer Isabellu i sina Connora.

Od razvoda koji se dogodio zbog njegove opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom djeca su prešla na ovu vjeru te žive s ocem, a godinama se šuška kako je glumica potpuno izgubila kontakt s djecom. U nedavnom intervjuu Nicole je napokon priznala kako su oboje izabrali vjeru umjesto nje, no za njih i majčinstvo imala je samo lijepe riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

"Majčinstvo je putovanje. Bit će uspona i padova, bez obzira na to jeste li posvojili ili rodili dijete. Djeca trebaju ljubav. Oni su odabrali da budu dio scijentologije. Naš je posao kao roditelja da im uvijek damo bezuvjetnu ljubav", izjavila je za djecu koju su ona i Tom posvojili.

Naglasila je i kako se s godinama pomirila zbog takve odluke, no inzistira na tome da ih i dalje voli i podržava te se trudi održati kontakt s njima.

Ipak, 52-godišnjoj glumici navodno je bilo zabranjeno doći na vjenčanje svog sina u ožujku ove godine, a to joj je navodno poručio bivši suprug u dogovoru sa sinom. 26-godišnji Connor potpuno je opsjednut svojim ocem te mu nikada ne proturiječi, dok je Isabella navodno vjerni pobornik spomenute crkve, no ne tako gorljiv kao muški članovi obitelji.

Nicole nikada nije podržavala ovu Crkvu koja ju smatra neprijateljem, odnosno kako oni to nazivaju, "duhovno toksično osobom".

Slični scenarij bio je i s trećom Tomovom suprugom Katie Holmes, koja je s njihovom kćerkicom Suri od bivšeg supruga navodno pobjegla usred noći kako bi ih spasila od utjecaja Scijentološke crkve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Prva Tomova supruga Mimi Rogers navodno ga je uvukla u taj svijet u kojem ostale dvije nisu htjele živjeti. Nicole i Tom u braku su proveli ukupno 11 godina, a djecu su posvojili 1992. i 1995. godine. I Katie Holmes velika je neprijateljica Scijentološke crkve, a za kćerkicu Suri Tom navodno i ne pita

Nicole je sreću pronašla s rokerom Keithom Urbanom, s kojim ima dvije kćeri.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene