Urnebes!

Na prvu će vam biti jasno zašto je ova snimka Nicole Kidman i Kim Kardashian u kratkom roku postala pravi hit!

Kim Kardashian i Nicole Kidman Kim Kardashian i Nicole Kidman Nicole Kidman/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 +9 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Galerija

Nicole Kidman primamila je poglede u neobičnoj srebrnoj kreaciji na tjednu mode u Parizu, a dodatnu je pažnju plijenila i zahvaljujući svojoj visini.

Američka glumica Nicole Kidman (55) na svom Instagram profilu podijelila je video s Kim Kardashian i Duom Lipom i pokazala je kako su bile obučene na tjednu mode u Parizu, a koji je u kratkom roku postao pravi hit. 

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Ono što je svima odmah zapelo za oko je velika razlika u visini Nicole i njezinih slavnih kolegica koje su čak nosile potpetice, a glumica se čak morala sagnuti kada su pričale. Nicole je po pitanju visine teško nadmašiti, sa svojih 1,79 cm viša je čak i od svog supruga Keitha Urbana s kojim se pojavila na događaju.

"Uhvatit ću te ako padneš", napisala je u opisu videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Pratitelji nikako nisu mogli zaobići ovu objavu pa su poručili: "Nicole ti si istinska kraljica", " Ženska snaga", "Zaista izgledaš kao model", "Prelijepa, sretan dan za tebe".

Nicole i Keith su nedavno proslavili i 16. godišnjicu braka i ne skrivaju koliko su zaljubljeni. Naime, na svom Instagram storiju objavila je video na kojem se strastveno ljube pred paparazzima. 

Vjenčali su se 25. lipnja 2006. godine, nakon godinu dana veze i to na intimnoj ceremoniji u Sydneyju, u društvu Nicoleino dvoje posvojene djece, Isabelle i Connora koje dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, a ona i Keith kasnije su dočekali kćeri Sunday Rose i Faith Margaret.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +1 Marko Perković Thompson Celebrity Sinu Marka Perkovića Thompsona pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput u sićušnom badiću naglasila bujne atribute pa pokazala kako uživa s mužem bez sinčića Blooma

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene