Svi nasmijani!

Neymar se pohvalio s kime je proveo Božić, ovu osobu pokraj njega nitko nije očekivao: "Ljubavi za tebe neće nedostajati!

Neymar - 1 Neymar - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar - 6 Neymar - 5 Neymar - 4 Neymar - 3 Neymar - 2 Neymar - 1 Neymar i Bruna Biancardi - 2 Neymar i Bruna - 3 Neymar i Bruna - 4 Neymar i Bruna - 5 +19 Neymar i Bruna - 6 Galerija

Neymar je na svom Instagram profiu otkrio kako je Božić dočekao s bivšom djevojkom Brunom i kćerkicom Mavi.

Brazilski nogometaš Neymar podijelio je mnoštvo fotografija na svom Instagramu u kojima je otkrio kako je Mavi proslavila prvi Božić u društvu svojih roditelja i baka. 

Na prvoj fotografiji pozirali su sretno on, njegova bivša djevojka Bruna i malena kćerkica Mavi, a u nastavku je pokazao kako se bake veselo igraju s djevojčicom. 

"Prvi Božić za bake! Ljubavi za tebe nikad neće nedostajati princezo", poručio je nogometaš u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

U komentarima su im pratitelji masovno čestitali Božić.

Naime, Neymar i Bruna službeno su prekinuli samo mjesec dana nakon rođenja djeteta, a službeno je vijest potvrdila i ona sama na društvenim mrežama. 

"Ovo je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vijestima, sumnjama i sprdnjama, htjela bih vas obavijestiti da nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam", napisala je Bruna tada.

Nogometaš i influencerica 7. listopada objavili su rođenje kćeri Mavie, a ovaj događaj mnogim je fanovima dao nadu da će se Neymar popraviti. No, uzalud.

Brazilski list Correio Brasiliense objavio je vijest kako je Neymar svoju djevojku Brunu prevario više od nevjerojatnih 92 puta.

"Nakon 92. izdaje, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie", pisao je Correio Brasiliense.

Nogometaš ju je navodno prevario pred kraj listopada na zabavi koju je održao u svojoj vili Mangaratibi u blizini Rio de Janeira, nakon čega je Bruna odlučila da njihova veza više nema smisla.

"Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi", poručila je Bruna na svom instagramu.

O prevarama se par već nekoliko puta oglasio na Instagramu, a Neymar se Bruni čak i javno ispričavao zbog toga što je ona prihvatila, ali 93. put očito je bio kap koja je prelila čašu.

Podsjetimo, osim kćeri Mavie koju je dobio prije mjesec dana s Brunom, nogometaš već ima sina s bivšom partnericom Carolinom Dantas

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 1 +16 Kristijan Ugrina Celebrity Širi se apel za pomoć omiljenom licu s malih ekrana, nakon emotivne objave oglasio se i on: "Samo da ta saga završi..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 +26 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Na odmoru sa svojim 17 godina mlađim mužem posebno se opustila, a prizor koji je podijelila s milijunima njemu nimalo ne smeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene