Uvijek spreman za poziranje

Neven Ciganović u majici do pupka pokazao rezultate teretane, a nazirao se i još jedan zanimljiv detalj

Neven Ciganović Neven Ciganović Tomislav Miletic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović Neven Ciganović Sandra Perković i Neven Ciganović Neven Ciganović - 4 Neven Ciganović - 5 Neven Ciganović - 1 Neven Ciganović Neven Ciganović Kim Verson i Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +3 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Galerija

Neven Ciganović bio je jedan od uzvanika modne revije Roberta Severa na kojoj je pažnju plijenio zanimljivom odjevnom kombinacijom.

Modni stilist Neven Ciganović nije propustio predstavljanje nove modne kolekcije Roberta Severa koje je pratio sa zanimanjem, a spremno je pozirao i fotografima koji su popratili to događanje.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

Neven se na reviji družio s bivšom manekenkom Tinom Katanić i PR stručnjakom Matom Rončevićem, a pažnju je privlačio zanimljivim modnim odabirom.

Za tu je prigodu odlučio odjenuti pripijenu majicu do pupka ispod koje su se nazirale brojne tetovaže i isklesani mišići, a koju je uskladio sa širokim trapericama i crnim sakoom.

Inače, Neven nikada nije skrivao svoju ljubav prema plastičnim operacijama i poznato je da je puno puta išao pod nož, kao i da pazi na svoju formu, koju održava redovitim vježbanjem.

Stilist danas izgleda potpuno drugačije nego prije desetak godina, a osim što je drastično promijenio svoj izgled, mijenjao se i njegov modni izričaj jer sada njeguje puno osebujniji modni stil.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Nekad i sad Šokantne fotografije nekadašnje seks-bombe: Oči jedva drži otvorenima, a rijetki su uopće prepoznali o kojoj je ljepotici riječ!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene