Tony u pomoć

Zvijezda pomaže u nevolji: Sjeo u kombi i pravac za Slavoniju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati pjevač pokazao je veliko srce!

Poznati pjevač Tony Cetinski trebao je jučer nastupiti u Dusselrdorfu, no njegov je koncert otkazan radi tragedija koje se trenutno odvijaju na područjima Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine, stoji na Facebook fan pageu poznatog pjevača.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

'Imam osjećaj da ljudi svakodnevno nose maske!'

Tony nije mogao sjediti 'prekrštenih ruku' dok stanovnici poplavljenih područja prolaze najgore trenutke u njihovim životima pa je tako iznajmio kombi, kojeg je do krova 'natrpao' tenisicama, higijenskim potrepštinama te ostalim potrebnim stvarima i osobno se zaputio u Slavoniju pomoći onima kojima je to trenutno najpotrebnije.

'Prave zvijezde su svi oni koji iskoriste svoju popularnost ili poziciju u društvu kako bi pomogli kome je pomoć potrebna', rekao je Tony za Dnevnik.hr.

Uz pomoć supruge Dubravke i brojnih sugrađana, Tony je pokazao veliko srce te je također stao i na drugim punktovima kako bi prevezao i donacije drugih do Slavonije. Tako je stao i na Narodnom radiju pokupivši donacije prikupljene na poziv voditelja Dalibora Petka.

O ovom nesebičnom potezu pogledajte više u sutrašnjem prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene