wow!

Kakva izvedba mlade Lu Jakelić, a ovog puta je i zasvirala dok je pjevala veliki hit: "Predivno je slušati te"

Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 5 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 8 +0 Lu Jakelić Galerija

Natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" objavila je video pjesme "When the Party's Over" od Billie Eilish na svom Instagramu.

Lu Jakelić je u nedjelju u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila transformacijom u Billie Eilish, a sada je izvela još jednu njezinu pjesmu. 

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 3 Famozno! Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

Riječ je o "When the Party's Over", još jednom hitu 18-godišnje planetarno popularne pjevačice. Lu je objavila video izvedbe tijekom koje je svirala, a imala je i pratnju na gitari Davorina Silađija. 

Jakelić je objasnila zašto se odlučila snimiti pjesmu baš od Billie. "Billie me fascinira kao biće, dijete,mlada djevojka i glazbenica. Ovu obradu snimili smo u jedno poslijepodne, moj Davorin iz benda i Rejhan (producent) iza kamere. Volim cijelu njenu diskografiju i oni koji me slušaju dulje, znaju da imamo autorske sličnosti. Nastup u emisiji je bio one njene prgave naravi sa stavom, ali izvedba 'When the party’s' over mislim da i u mom i Billienom slučaju pokazuje pravu hrabrost - emocije", istaknula je naša mlada pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@billieeilish 🔄 Lu proud to have @drvorin on the guitar 💙

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

Za snimku, koju je objavila na Instagramu, Lu je dobila brojne pohvale. "Savršeno", "Woow", "Predivno", "Predobro. Bravo", "Nevjerojatna si", "Ajme. Prekrasna si. Predivno je slušati te", "Top", komentirali su njezini pratitelji.

Lu je u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u prošlu nedjelju izvela pjesmu "Bad Guy" od Eilish. Tijekom priprema za transformaciju Billie istaknula što je važno kod nastupa. "Pokreti koje izvodi Billie se mogu nazvati jednom vrstom trzaja, a to su trzaji koje sam ja osjetila tijekom vježbanja ovog nastupa i u vratu i u donjem dijelu leđa'', ispričala je.

Inače, Jakelić je ranije oduševila nastupom kao Antonio, člana dvojca skupine Los Del Rio. U Rafaela se transformirao Goran Navojec.

Ipak, uloga koja je donijela Lu najviše pozornosti je bila ona Severine za koju ju je sama pjevačica pohvalila. Snimku nastupa je u manje od 24sata pogledalo više od 22.000 ljudi, a dosad je prikupila više od 410.000 pregleda. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene