''oprosti, ali ovo...''

U Cannesu smo dosad vidjeli svašta, ali ovaj outfit komentiraju baš svi: ''Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela!''

Natasha Poly - 3 Natasha Poly - 3 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Poly - 4 Natasha Poly - 7 Natasha Poly - 2 Natasha Poly - 6 Natasha Poly - 5 Natasha Poly - 3 Natasha Poly - 1 Natasha Poly - 8 Natasha Poly - 9 +0 Natasha Poly - 10 Galerija

Natasha Poly na crvenom tepihu u Cannesu iznenadila je sve svojim hrabrim outfitom, koji sada svi imaju potrebu prokomentirati.

Na filmskom festivalu u Cannesu pojavila su se brojna poznata lica, a među njima se našla i ruska manekenka Natasha Poly, koja je prisustvovala premijeri filma "Emilia Perez" Jacquesa Audiarda.

Veliku pozornost privukla je u zanimljivoj prozirnoj haljini brenda Mugler, koja je umalo otkrila previše. 

Svojom modnom kombinacijom pohvalila se i na društvenim mrežama, ali između ostalog, brojni pratitelji uputili su joj kritike na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Poly (@natashapoly)

"Što je ovo? Oprosti, ali ovo je užasno", "Zašto ljudi nose sve manje odjeće? Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela", "Očekivala sam više elegancije", nizali su se komentari. 

Mislite li da je Natashin stajling "too much"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, manekenka je u braku s nizozemskim milijunašem Peterom Bakkerom od 2011. godine, a fotografije s raskošne ceremonije vjenčanja koje je također bilo održano u Saint Tropezu ekskluzivno je objavio modni časopis Vogue, šuškalo se kako je zasjenilo sva dotadašnja vjenčanja slavnih. Također, s njim ima i dvoje djece.

Natasha, rođena kao Natalija Sergejevna Polevščikova, na modnim je pistama debitirala 2004. godine na reviji Emanuela Ungara. Nakon toga postala je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu i za nju su se otimale modne kuće i dizajneri poput Louisa Vuittona, Alexandera McQueena i Chanela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene