Sve na vidjelo

Jedan pogled na nju sa strane i zapitate se ima li uopće išta na sebi! U ovoj haljini pokazala je gotovo sve

Natasha Poly Natasha Poly Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Poly Natasha Poly Natasha Poly +0 Natasha Poly Galerija

Natasha Poly izazvala je veliku pažnju u Cannesu svojim modnim odabirom kojim je otkrila gotovo sve.

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih ruskih manekenki Natasha Poly, privukla je veliku pažnju hodajući crvenim tepihom u Cannesu. 

Pogledaj i ovo Salma Hayek Kakva žena! Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

Naime, odjenula je dugu crvenu šljokičastu haljinu čija su leđa, ali i cijeli dio lijeve strane bili otvoreni. Natasha je s ovim modnim odabirom pokazala apsolutno sve, od istrenirane figure, zategnute stražnjice, vitkih nogu pa sve do bujnih grudi. Također, nije skrivala ni to da nema grudnjak. Cijelu kreaciju zaokružila je crnim blejzerom, crnim salonkama i raspuštenom kosom.

Manekenka je u braku s nizozemskim milijunašem, Peterom Bakkerom od 2011. godine, a fotografije s raskošne ceremonije vjenčanja koje je također bilo održano u Saint Tropezu ekskluzivno je objavio modni časopis Vogue, šuškalo se kako je zasjenilo sva dotadašnja vjenčanja slavnih. Također, s njim ima i dvoje djece.

Natasha, rođena kao Natalya Sergeyevna Polevshchikova, na modnim je pistama debitirala 2004. godine i to na reviji Emanuela Ungara. Nakon toga postala je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu za koju su se otimale modne kuće i dizajneri poput Lousia Vuittona, Alexandera McQueena i Chanela.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Celebrity Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene