Svaka mu čast

Nataša Janjić pokazala čime ju je to muž iznenadio u ranu zoru: "Ovo se rijetko viđa u današnje vrijeme"

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) +0 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Janjić pohvalila se romantičnim stranom svog supruga Nenada koji je za to dobio brojne pohvalne i pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Naša uspješna glumica Nataša Janjić često na društvenim mrežama ima običaj dijeliti trenutke obiteljske sreće, trenutke sa svojim suprugom Nenadom, sinom Tonijem i kćeri Katjom.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić - 5 Baš je prekrasna! Zbog zavodljivog izdanja naše glumice u Sarajevu su se svi okretali za njom, a netko joj je cijelo vrijeme čuvao leđa

Ona i Nenad uživaju u zajedničkim trenucima, a čini se da su zaljubljeni kao prvog dana. Slatki dokaz tome je poruka koju je Nenad u zoru ispisao Nataši na automobilu prekrivenim snijegom, a ona se pohvalila njegovom romantičnom stranom.

"On ustaje prije sunca i ostavlja tragove", napisala je Nataša uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

"Veliko srce dijeli sreću", "Ljubav je to", "Kakva privilegija", "Ovo se rijetko viđa u današnje vrijeme, svaka čast", "Uf što volimo ljubav", "Tako se žena voli", "Kakav romantičar", "Kako da ne budete sretni", dio je komentara Natašinih pratitelja koji hvale Nenadov potez.

Nataša i Nenad krajem prošle godine proslavili su drugu godišnjicu braka

"U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako... Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi!", poručila je Nataša suprugu u čestitci na Instagramu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice +6 In Magazin: Hrvatske trudnice inMagazin Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene