Ostvarila joj se želja

Slavna pjevačica koja nije imala sreće u ljubavi postat će majka prvi put u 45. godini!

Natalie Imbruglia (Foto: Screenshot) Natalie Imbruglia (Foto: Screenshot) screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia (Foto: Screenshot) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) +0 Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevačica Natalie Imbruglia otkrila je da čeka svoje prvo dijete.

Australska pjevačica Natalie Imbruglia trudna je u 45. godini! To joj je prva trudnoća, a trbuščić je uspjela jako dugo sakrivati od paparazza

Pogledaj i ovo showbuzz Očajna pjevačica 'Loše sam jer povraćam i deset puta dnevno'

Sretnu vijest Natalie je otkrila na Instagramu, gdje je objavila fotku sebe kako gladi svoj trbuh, a može se primijetiti kako je trudnoća već poodmakla. 

Natalie je ovo prva trudnoća, a put do željenog djeteta nije bio ni brz ni jednostavan. Naime, Natalie je zatrudnjela pomoću umjetne oplodnje doniranom spermom. 

Natalie je odabrala donora sperme te se odlučila sama zakoračiti u jedan od najvećih izazova života – majčinstvo. Da je sretna, dokazuje njezina fotka na kojoj sa smiješkom na licu u haljinici životinjskog printa pozira sa svojim trbuščićem, nježno ga gladeći. 

"Nisam progutala lubenicu! Čekam prvo dijete koje bi trebalo stići najesen. Svima koji me znate poznato je da mi je to dugo bila velika želja i sretna sam što mi je pružena mogućnost zatrudnjeti putem umjetne oplodne i donora sperme. Ništa više o toj temi neću reći javno", napisala je.

Pjevačica u prošlosti nije imala sreće u ljubavi, što može objasniti njezinu odluku da začne s doniranom spermom. Bila je u dugogodišnjoj vezi sa zvijezdom serije "Prijatelji" Davidom Schwimmerom kasnih 90-ih, a 2003. se udala za glazbenika Daniela Johnsa. 

Par se odlučio razvesti 2008., nakon pet godina braka, navodeći da je previše razdvojenosti zaslužno za urušavanje njihova odnosa. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Instagram) +8 Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Celebrity Tijelo bujne crnke koju ljubi najslavniji nogometaš svijeta izgleda savršeno iz svakog ugla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene