policija otkrila dokumente

Nakon 24 godine otkrili detalje pucnjave u kojoj je stradao slavni glazbenik, slučaj još nije riješen

Tupac (Foto: Profimedia) Tupac (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tupac (Foto: Profimedia) Tupac (Foto: Profimedia) Tupac (Foto: Profimedia) +0 Tupac (Foto: Profimedia) Galerija

Tupac Shakur je poginuo u pucnjavi 7. rujna 1996. godine, a slučaj njegovog ubojstva do danas nije riješen.

Posljednje riječi slavnog repera Tupaca Shakura otkrivene su u policijskim dokumentima koje su držali u tajnosti 24 godine. Otkriveno je kako je reper posljednje sekunde života proveo brinući se o prijatelju Marionu "Sugeu" Knightu, piše Mirror.

Pogledaj i ovo showbuzz Kontroverzni navodi Otkriveno tko je ubio Tupaca? Nije bio prava meta, za sve kriva pohlepna žena?

U dokumentima koji su objavljeni otkrivena je prijava pucnjave u kojoj je Tupac poginuo, analiza mjesta pucnjave te izjave policajaca koji su bili na mjestu zločina.

Marion Knight je bio u automobilu s Tupacom te kobne noći 1996. godine u Las Vegasu. Glazbenik je u pucnjavi ozlijeđen dok je pokušavao obraniti svog prijatelja, koji ga je kasnije odvezao u bolnicu s teškim ozljedama. Marionu je metak prošao nekoliko milimetara pored glave u pucnjavi.

"Ti si taj kojeg su upucali u glavu. Upucali su te u glavu", rekao je Tupac dok je krvario. Liječnici ga na žalost nisu mogli spasiti. Knight je kasnije dao izjavu policiji te je opisao sve detalje napada. Dvojac se vozio u automobilu po vegaškim ulicama 7. rujna 1996. godine, a stali su na semaforu kada su ih napali.

"Razgovarali smo i u jednom trenutku smo čuli pucnjavu. Pogledali smo desno i tu je počela panika. Zgrabio sam ga i pokušao se sagnuti skupa s njim, no ispaljeno je 15 metaka. Sve se dogodilo brzo", ispričao je njegov prijatelj.

Zaštitari su vozili u automobilu iza njih, no nisu uspjeli zaustaviti pucnjavu. Marion ističe kako do danas ne razumije što se točno dogodilo. Otkrio je i kako je Tupac u trenutku pucnjave bio naoružan, no nije vidio odakle je krenula pucnjava, kao ni tko ih je napao. Tupacovo ubojstvo do danas je neriješen slučaj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene