Ostvarila svoj san

Melina Džinović: 'Kada se tako neplanirano nešto dogodi, uvijek bude najljepše'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerica i supruga Harisa Džinovća, Melina Džinović, živi svoj holivudski san, a sada je stiglo još jedno iznenađenje!

Dizajnerica i supruga Harisa Džinovća, Melina Džinović, živi svoj holivudski san. Njezine kreacije već je nekoliko puta crvenim tepihom prošetala Sharon Stone, a i ubuduće će Melina biti modni odabir ove svjetski poznate glumice.

 

⭐️#sharonstone #hamel #melinadzinovichamel #hamelbymelinaharris

A photo posted by Melina Dzinovic (@hamelbymelinaharris) on

Pogledaj i ovo Ben Affleck, Jennifer Lopez Kako mu stoji? Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

Supruga Harisa Džinovića živi san

Nakon slavne glumice Melininim se kreacijama oduševila još jedna slavna diva. Njezina najnovija klijentica je Jennifer Lopez.

 

It can't get better than this!!!! @jlo in my design#lovemyjob #jlo #jenniferlopez #americaidol #hamel #melinadzinovichamel #hamelbymelinaharris #bootylicous

A photo posted by Melina Dzinovic (@hamelbymelinaharris) on

'Suradnja se dogodila sasvim iznenada. Budući da već četiri mjeseca odijevam Sharon Stone, agenti Jennifer Lopez kontaktirali su mene. Nakon mjesec dana dobila sam slike na kojima je Jennifer u mojoj kreaciji. Njezinu je bijelu elegantnu haljinu Lopez nosila na snimanju finalne epizode showa 'American Idol'.

 

I am proud to show you @jlo on her way to @americanidol wearing white HAMEL dress and looking stunning!!!!#hamel #hamelbymelinaharris #melinadzinovichamel #americaidol#jenniferlopez#jlo

A photo posted by Melina Dzinovic (@hamelbymelinaharris) on

'Ma, bila sam šokirana! Cijeli dan sam skakala po kući od sreće. Kada se tako neplanirano nešto dogodi, uvijek bude najljepše. Sada mogu ići dalje. Meni je Jennifer na vrhu liste najljepših i najzgodnijih žena. Perfektno se osjećam baš zato što sam nju odijenula. To je veliki uspjeh. Ipak, ni on nije pao s neba. Naporno radim i ovo je stepenica više. Još je bolji osjećaj jer ja nisam ime u Americi. Osjećam da je ovo više od poslovnog uspjeha za cijelu moju ekipu, koja broji 11 članova. Zamislite kako se osjeća žena koja je šila haljinu koju nosi jedna takva diva', rekla je Melina za Blic.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene