ptičicaaa

Neki od najgorih zvjezdanih selfija u 2014. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I oni su samo ljudi koji imaju dobre i loše dane. Možda na one loše ipak ne bi trebali okidati selfije

U 2014. nagledali smo se svega. Društvene mreže prepune su selfija koje zvijezde neumorno objavljuju. Nije bilo lako izabrati one najgore.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

Ona ovo radi prije spavanja!

Zna se da kraljica popa Madonna ima stila i rijetko kad stvari prepušta slučaju. Očito se selfijima želi približiti svojim obožavateljima i pokazati kako je i ona samo ljudsko biće koje ne izgleda glamurozno 24 sata dnevno. Ipak, neke slefije mogla je zadržati za sebe.

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Kada se radi o neukusu i potrebi za pažnjom pod bilo koju cijenu, teško da se itko može mjeriti s Miley Cyrus. U njezinom slučaju bilo je mučenje izabrati najgori selfi, jer blago rečeno, većina ih je prilično zastrašujuća.

 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

I Katy Perry imala je izlete u loš odabir selfija. Tako je jednom priliko osjetila potrebu da sa svojim fanovima podjeli selfi svog 'trećeg oka'. Definitivno je mogla i bez toga.

 

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Tara Reid uspjela nas je nekoliko puta pošteno isprepadati svojim postovima na Instagramu. Iako ova fotografija ne spada u kategoriju selfija, definitivno zaslužuje mjesto na ovoj listi. 

Ona je samo kost i koža – 'Ne izgledaš ni malo elegantno'

 

 

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

Lindsay Lohan poznata je po svojim brojnim problemima. U posljednje vrijeme pokuša izići na pravi put i iskreno se nadamo da će u tome uspjeti. U međuvremenu zaradila je svoje mjesto na našoj listi ovim selfijem.

 

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Lady Gaga dovoljno je čudna sama po sebi tako da nije iznenađenje što su i neki selfiji na njezinim društvenim mrežama upravo takvi, čudni.

 

A photo posted by @ladygaga on

Zanimljivo je i to kako su neki selfiji, na našu žalos, nestali sa raznih profila nakon što su ih mediji objavili. Sigurni smo da će i 2015. biti ispunjena kako lošim tako i dobrim selfijima naših zvjezdanih prijatelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene