TKO PREDNJAČI?

NAJGORI POLJUPCI HOLLYWOODA ''Njezin zadah smrdio je na luk''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumcima plaćaju da se, između ostalog, ljube jedni s drugima, no nitko ne zna što holivudski glumci pri tome prolaze.

Kate Hudson
Kći poznate glumice Goldie Hawn našla je svoj put do uspjeha i postala vrlo poznata. Neki od Kateinih filmova poput Kako se riješiti frajera u 10 dana, Ključ tajni, Korak do slave, Nije zlato sve što sja stavili su Kate u A listu glumaca te je osim pohvala pokupila i mnoge nagrade. Ali kada su pitali Danea Cooka, poznatog glumca i stand-up komičara, o njegovom najgorem filmskom poljupcu nije se dugo premišljao te je rekao kako je Kate Hudson definitivno njegov broj 1. Bio je to poljubac u filmu Djevojka mog prijatelja, njen zadah smrdio je na luk.

Pogledaj i ovo showbuzz Što je presudilo? Godina u kojoj je u Hollywoodu umrla ljubav

Tom Cruise
Tom Cruise nije samo akcijski junak, također ima i svoj mekanu stranu. Barem što se tiče njegovih filmova. Ljubavne scene u Nemogućoj misiji sa zvijezdom Thandie Newton izgledale su intenzivno i stravstveno. Međutim prema gospođi Newton to iskustvo nije bilo ugodno za nju. Također je rekla da je one dane kada je snimala scene ljubljenja išla kući žaleći se koliko još to puta mora ponoviti. Nakon toga Newton dvije godine nije snimila film. Možda netko nije bio previše sretan s njenim komentarom.

Brad Pitt
Moramo naglasiti kako je Kirsten Dunst imala samo 11 godina kada se poljubila s popularnim glumcem u filmu Intervju s vampirom, a Brad je bio čak 18 godina stariji od mlađahne Kirsten. Ona je kasnije komentirala kako je taj poljubac bio odvratan. Također je tvrdila kako je to bio njen prvi poljubac i na ekranu, ali i u stvarnom životu. Napomenimo kako Brad, koji trenutno prolazi kroz teško razdoblje zbog razvodanavodno nije lud za tuširanjem što vjerojatno dovodi do raznih mirisa njegovog tijela.

Angelina Jolie
Angelina Jolie, X-men zvijezda James McAvoy i Morgan Freeman zajedno su glumili u filmu Tražen. Film je pun akcije, ali i scena ljubljenja. McAvoy je nakon poljupca s Jolie rekao "Pa to je bio prvi dan snimanja, bilo je čudno, znojno i ne tako lijepo". Ali dao joj je kompliment na drugom poljupcu te rekao kako izgleda odlično. Navodno je Brad svojoj bivšoj odabranici poklonio i mint bombone za Valentinovo zbog lošeg zadaha.

Woody Allen
Helena Bonham Carter koja je glumila zajedno s Woodyjem Allenom u filmu Moćna Afrodita nije bila presretna ljubeći se s Woodyjem rekavši kako se on ne trudi dovoljno te također da tokom poljupca ne dolazi do razmjene tjelesnih tekućina odnosno sline. Woodyju to sigurno nije bilo drago čuti s obzirom na to kako Helena nije prva koja je kritizirala njegovu sposobnost ljubljenja. Kada je 16-godišnja Mariel Hemingway imala scenu ljubljenja s Woodyjem izjavila je "Ne moramo to opet učiniti, jel tako?"

Harrison Ford
Baš kao i u bilo kojem drugom radnom okruženju, važno je da se suradnici slažu. Iako Helen Mirren voli Harrisona Forda, ipak je komentirala njegovu umijeće ljubljenja kao vrlo loše. Također, Helen je rekla kako se mnoge kolegice slažu s njom i kad god je tema Harrison neizbježno je spomenuti njegovo loše umijeće. Srećom za gospodina Forda gluma nije definirana umijećem ljubljenja.

Jennifer Aniston
Alec Baldwin za svoju kolegicu komentirao je kako Jennifer Aniston ima izuzetan zadah kave iz usta. Nakon scene ljubljenja s njom nazvao je taj trenutak bolnim. Jason Bateman navodno je zaustavio scenu ljubljenja jer je zadah kave iz Jenniferinih usta bio neizdrživ. Draga Jennifer smanji kavu i povećaj upotrebu
guma za žvakanje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene