BAFTA

FOTO Najbolji trenuci s crvenog tepiha na jednom mjestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su proglašeni dobitnici BAFTA nagrada, donosimo pregled najboljih trenutaka s crvenog tepiha.

Filmovi '12 godina ropstva' i 'Gravity' najveći su pobjednici večeri u kojoj su dodijeljene britanske filmske nagrade, no ipak su ih uspjeli zasjeniti neki ključni trenuci s crvenog tepiha.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Tko je ukrao svu pažnju na crvenom tepihu?

Tako je zvijezda filma '12 godina ropstva' Lupita Nyong'o, koja je bila nominirana za najbolju sporednu glumicu, odlučila za svoju partnericu na crvenom tepihu povesti - mamu Dorothy. Lupita je zablistala na crvenom tepihu u Diorovoj smaragdno zelenoj haljini.

Slavni par Brad Pitt i Angelina Jolie odlučili su se modno uskladiti, a njihova usklađena odijela nisu prošla nezamijećeno. Jedina razlika bila je u leptir mašni i štiklama.

Vojvoda od Cambridgea, princ William, nije odolio našaliti se na račun 68-godišnje glumice Helen Mirren, koja je glumila njegovu baku u filmu 'The Queen'. 'Ona je jedna iznimno talentirana britanska glumica i vjerojatno bih je trebao zvati 'bako!', rekao je princ William prije negoli je Mirren došla na pozornicu.

Prije same dodjele nagrada, poznata voditeljica Oprah Winfrey objavila je komičan video na Instagramu u kojem su je njezini modni stilisti 'doslovno zašili' za haljinu Stelle McCartney. 'Na putu prema dodjeli BAFTA-e', napisala je voditeljica.

Također smo mogli vidjeti jedno od rijetkih obiteljskih okupljanja Emme Thompson. Sa suprugom Gregom Wiseom i njihovih dvoje djece, kćeri Gaiom i sinom Tindyebwom Agabom, glumica je bila nasmijana od uha do uha te pozirala u prekrasnoj crvenoj haljini.

Cate Blanchett osvojila je nagradu za najbolju glumicu, a posvetila ju je svom preminulom prijatelju i kolegi Philipu Seymouru Hoffmanu. 'Phile, prijatelju, ovo je za tebe. Nadam se da si ponosan', rekla je glumica boreći se sa suzama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene