Bajka na ledu

I vi možete postati klizačka diva u središtu Zagreba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prve nedjelje adventa Zagreb se pridružio svjetskim metropolama i otvorio sezonu klizanja na Trgu bana Josipa Jelačića!

Klizalište Kronplatz Nice Ice prve je nedjelje prosinca otvorilo svoja vrata posjetiteljima željnih zabave na ledu. Svečanom otvorenju prisustvovale su Idora Hegel, Iva Majoli, sinhronizirane klizačice, članice Zagrebačkih pahuljica te klizačka diva Sanda Dubravčić Šimunjak.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Idora Hegel vraća se na led - u predivnoj priči!

Klizalište će biti otvoreno za posjetitelje do 13. siječnja 2014. godine u vremenu od 10 do 24 sata. Osim najma klizaljki, organizirat će se i škola klizanja koju vodi naša proslavljena klizačica Idora Hegel. Generalni sponzor Kronplatz osigurao je nagrade za sve posjetitelje, a ona najzanimljivija sigurno je 7 dana obiteljskog skijanja na predivnom skijalištu Kronplatz- i to potpuno besplatno!

Ukoliko niste najsnalažljiviji na klizaljkama, zabavu možete potražiti i u mirnijem, toplijem kutku Lounge bara powered by Green Gold te uživati u toplom napitku dok se ostatak društva kliže.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene