Dobro poznato lice

Sevkin koncert pomno je pratio čovjek koji joj se vratio nakon kratkog izbivanja, ali muža Igora nije bilo na vidiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je tijekom vikenda u rodnom joj Splitu nakon duže stanke održala koncert za pamćenje.

Severina je jedva dočekala koncert u svom rodnom Splitu, i to prvi nakon stanke zbog pandemije koronavirusa, a kako je najavljivala na društvenim mrežama, bio je to show za pamćenje.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

48-godišnja pjevačica je na pozornici zablistala u haljini s perlama, a kosu je nadogradila bogatim ekstenzijama. Koncert je otvorila pjesmom "Brad Pitt", a publika je od prve do posljednje pjesme u glas pjevala sve hitove i upijala svaki njezin pokret i energiju.

"Ovo “novo normalno” je nama sinoć bilo i više nego dovoljno. Nama ne treba ni više ni bolje od ovoga; nama su srca puna. Hvala Splite moj, hvala Dalmacijo", napisala je Severina na profilu na Instagramu nakon koncerta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

A na koncertu se moglo vidjeti i jedno dobro poznato lice koje se neko vrijeme nije pojavljivalo u Severininoj blizini, a riječ je o njezinu menadžeru Tomici Petroviću s kojim je nedavno ponovno obnovila suradnju nakon što su se bili razišli prije godinu dana. 24 sata tako piše da je Tomica Severinin koncert pratio s krova kluba pratio cijelo vrijeme.

No na splitskom nastupu nije bilo Severinina supruga Igora Kojića, koji joj se nije bio pridružio ni na odmoru kojeg je provodila sa sinom i prijateljicama na našoj obali.

To je naravno pojačalo glasine o krizi u njihovu braku koja je nastupila nakon što je ona napustila Beograd gdje su zajedno boravili u karanteni zbog koronavirusa, a navodno se posvađala i s njegovim roditeljima Draganom i Oljom Keba.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene