Sve za ljubav

Na koncertu Crvene jabuke pala romantična prosidba, taj je trenutak sve rastopio: "Aplauz za uplašenog mladoženju"

Crvena jabuka - 4 Crvena jabuka - 4 Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Crvena jabuka - 4 Crvena jabuka - 7 Crvena jabuka  - 6 Crvena jabuka - 5 Crvena jabuka - 3 Crvena jabuka  - 2 Crvena jabuka - 1 Crvena jabuka Crvena jabuka - 4 Crvena jabuka - 3 +14 Crvena jabuka - 2 Galerija

Crvena jabuka održala je veliki koncert u Areni Zagreb, a usred koncerta dogodila se i romantična prosidba na pozornici.

Jedan od omiljenih bendova naših prostora Crvena jabuka u prepunoj Areni Zagreb održao je koncert za pamćenje na kojem je publika uživala u njihovim najvećim hitovima, a nije nedostajalo ni romantike.

Pogledaj i ovo Crvena Jabuka - 1 slavi 15 godina braka Žera otkrio detalje svog tajnog vjenčanja na brodu: ''Ma romantika čista, more, galeb…!''

Tako je usred koncerta na pozornici pala i romantična prosidba nakon što je frontmen Dražen Žerić Žera pozvao mladića po imenu Nikola da mu se pridruži, a koji je sa sobom doveo i svoju djevojku Mariju.

"Aplauz za jednog uplašenog mladoženju", zamolio je Žera obožavatelje, nakon čega je mladić kleknuo, izvadio prsten i zaprosio svoju odabranicu rekavši joj da je voli najviše na svijetu.

Ona je na prosidbu pristala i zagrlila ga, a pali su i strastveni poljupci dok im je cijela Arena pljeskala i bodrila ih.

Romantični trenutak pogledajte OVDJE.

Na koncertu pod nazivom "Tamo gdje ljubav počinje" Žera i ostatak benda izveli su svoje najveće hitove "Neka nova jutra", "Bježi kišo s prozora", "Nema više vremena", "Ne govori više" i mnoge druge. Na koncertu su imali i dva gosta iznenađenja, a prvi je na pozornicu izašao Ahmed El Rahim, poznatiji kao Antimon iz jednog hrvatskog showa. Zajedno su zapjevali pjesmu "Jazz ba", a zatim im se na bini pridružio i glumac Enis Bešlagić.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 10 Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 4 Cansu Dere - 2 +9 Cansu Dere - 3 Celebrity Riješen misterij nestale turske glumice, pojavio se video koji je objasnio gdje je i zašto se nije javila

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky +5 Monica Lewinsky (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene