Mama ŠČ!

Let 3 na prvom nastupu nakon Dore: Mrle i Prlja za Dnevnik Nove TV otkrili zašto ih više - nitko ne zove

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 u Rijeci - 4 Let 3 u Rijeci - 2 Let 3 u Rijeci - 3 Let 3 u Rijeci - 5 +0 Let 3 u Rijeci - 1 Galerija

Mama ŠČ i u utorak navečer još je odzvanjala Rijekom. Ekipa Dnevnika Nove TV bila je na karnevalskoj Dori, gdje je prvi put nakon izbora za hrvatskog predstavnika na Eurosongu nastupio Let 3. S njima je razgovarala reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga.

Industrijska hala u Rijeci bila je puna na koncertu Leta 3. U međuvremenu Let 3 raste na kladionicama, a pjesma je pregledana gotovo 2,5 milijuna puta. A jesu li se slegnuli dojmovi, jer prašina još nije, s Letom 3, prije nego što su izašli na pozornicu, razgovarala je reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga.

Pogledaj i ovo Let 3 u utrci za nagradu Kandidat za Komunikatora godine: Let 3 upućuje kritiku društvu balansirajući između humora i bizarnosti

Prvi je to njihov nastup nakon Dore, pa ih je reporterka upitala smatraju li da je to najtraženiji koncert u Hrvatskoj.

"Potpuni sold out, hot stuff, znaš ono, prekrasno", kazao je raspjevani Zoran Prodanović Prlja.

Komentirali su i zvone li im telefoni za gaže više nakon pobjede na Dori.

"Nitko nas više ne zove jer su nas se svi malo uplašili, jer misle - tko zna hoćemo li sad doći s cipelama ili bez njih. I sad imamo ove cipele s visokom petom, jesu li sada pozornice otporne na njih?" odgovorio je Damir Martinović Mrle.

Rekli su i stigne li im i dalje koji poziv za gažu na svadbi i hoće li se sad odazvati.

"Mi sviramo često na svadbi, ali uvijek svoje pjesme, tako da je to isto kao koncert, koncert Leta 3 je uvijek, i na svadbi i na rođendanu, na koncertu, uvijek je koncert Leta 3", objasnio je Mrle.

Mama ŠČ! podigla je puno prašine, svi o njoj govore, svi komentiraju, čak je i veleposlanik Ukrajine komentirao. Stoga ih je reporterka upitala što oni misle o svima.

"Naša je poruka neka rat stane što prije i neka bude puno ljubavi i mira. To je jedina poruka koju mi imamo i nosimo u srcu i u duši svojoj i želimo prenijeti to sa svima", poručio je Mrle.

"Mislimo da svatko mora imati pravo na svoje opredjeljenje, na dom, na izbor i to je ideja", dodao je Prlja.

Budući da će ipak nastupati na Eurosongu, upitali su ih i nekoliko pitanja na izbor. Evo kako su komentirali bi li radije izabrali Conchitu Wurst ili Tota Cutugna.

"Ma dobro, pa ona je više kebab, mi smo više pašticada, paprikaš, regionalno, mi smo više Balkan food nego Conchita Wurst", kazali su.

Između Tereze Kesovije i Baby Doll bilo im je teže odabrati, no odluka je ipak bila jednoglasna.

"I jedna i druga su mi dragi, ali Tereza je ipak pjevala s nama, jednu prekrasnu pjesmu. Težak je izbor, i Baby Doll nam je jako draga."

I za kraj su birali između Doris Dragović ili Kraljeva ulice. Prlja je odabrao Doris, no Mrle se premišljao.

"Doris, a ne, Kraljevi ulice sada imaju jedan vergl koji svira Mama ŠČ!. Jeste vidjeli? Napravili su vergl i na Trgu bana Jelačića svira Mama ŠČ! po cijeli dan. Oni su mi ipak draži", zaključio je Mrle.

Urnebesni intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene