Prestrašno!

Nogometaš pretukao djevojku i majku svoje djece iz čistog mira, ona pokazala ozljede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Argentinka Morella De Las Heras optužila je dečka, nogometaša Jonatana Cristalda za fizički napad.

Morella De Las Heras optužila je nogometaša Jonatana Cristalda za fizičko nasilje.

Pogledaj i ovo Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Gađala ga vazama Tvrdila je da je žrtva nasilja, no sad su procurile snimke na kojima jasno priznaje da je tukla supruga

28-godišnja Argentinka optužila je dečka i bivšeg argentinskog reprezentativca za fizički napad, a incident se dogodio prošle nedjelje u ranim jutarnjim satima u njihovom domu.

Morella ističe kako ju je nogometaš iz čista mira udario šakom u glavu te joj ostavio bolnu masnicu ispod lijeva oka, a nakon toga ju je vukao po podu kuhinje, dok je ona vrištala i zazivala pomoć, no nitko ju nije čuo.

Nogometaša je privela policija, no Morella se o svemu dodatno oglasila putem društvenih mreža kako bi pružila dokaze o napadu.

Par je dosad bio u skladnoj vezi bez skandala te zajedno imaju dvoje male djece, a nogometašu je nakon privođenja određeno da se partnerici ne smije približavati na 300 metara sljedećih 150 dana.

Nogometni klub Racing u međuvremenu je svog igrača suspendirao na 5 dana te tužiteljstvo traži da se što prije očituje o napadu.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene