ostani doma

Zvijezda popularne serije apelira na gledatelje: "Budite odgovorni i prema sebi i prema drugima"

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Screenshot/Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 +0 Momčilo Otašević - 5 Galerija

Momčilo Otašević u seriji "Drugo ime ljubavi" tumači naizgled savršenog Sašu.

Zapleti u hit seriji ''Drugo ime ljubavi'' sve su dramatičniji. Emocije koje proživljava Lola nakon šokantnog otkrića potaknut će cijeli niz reakcija, a iako su ona i Saša u napetom odnosu, situacije koje će ih zadesiti pokazat će koliko je njihova ljubav uistinu jaka.

Pogledaj i ovo Drugo ime ljubavi Veliko finale! Iznenađenje za kraj: Kantama vode obilježili kraj snimanja serije ''Drugo ime ljubavi''!

Sašu, bogatog nasljednika koji u narednim epizodama proživljava intrigantnu ljubavnu dramu s Lolom, utjelovljuje popularni glumac Momčilo Otašević koji u novonastalim okolnostima u kojima se svi nalazimo ima poruku za sve gledatelje.

''Ja vas molim da ostanete doma, jer je situacija jako ozbiljna. Budite odgovorni i prema sebi i prema drugima. Higijena, izolacija, solidarnost. Ostani doma''.

Video možete pogledati i preuzeti na:

U današnjoj epizodi gledatelji imaju priliku pogledati kako Saša donosi Lolu u bolnicu i traži hitnu pomoć. Kad je stabiliziraju, liječnik želi uplesti policiju. Lola i Saša kriomice bježe iz bolnice. Kad Lolu rana baci u groznicu, Saša zove Jelenu koja stiže, previje joj ranu i da joj antibiotike. Saša joj otkriva istinu o Ani Tomić.

Kad se probudi, Lola Saši govori o izgubljenom djetetu i on shvaća da je sve učinila kako bi pronašla davno izgubljenog sina. Luka i Karlo očajnički pokušavaju doznati kako je Tamara, a Jelena im – u dogovoru sa sestrom – slaže da je zbog pada izgubila dijete.

Tamara je odlučila pobjeći od Krpana, a u tome joj pomažu Irena i Jelena. Luka krivi Karla za Tamarin pad, a Karla novosti potpuno dotuku. Julija Božidaru govori da Miro zbog Marije nije bio u dobrim odnosima s pokojnim bratom, što ga zaintrigira. Julija zatim Miri nudi pomoć u obliku odvjetnika, igrajući dvostruku igru.

Kseniju muči grižnja savjesti jer je Miro osumnjičen zbog njenog svjedočenja, a i shvaća da je mjesto osuđuje jer je razgovarala s policijom o Miri. Kad dođe provjeriti kako je, Miro se sukobi s njom i priznaje da je bio s Marijom te večeri kad je Darko umro. Ksenija na to krene preispitivati svoje odluke.

Nova napeta zbivanja s omiljenim junacima pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Princ Charles oporavio se od koronavirusa, no njegova supruga Camilla ostaje u samoizolaciji

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene