Za ne povjerovati

Njihovu je prošlost obliježila tragedija, a ipak su postali - zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tragična prošlost nekih zvijezda gotovo je zastrašujuća, ali istodobno i motivirajuća - to je dokaz da ne mora sve završiti crno kako je počelo i da svatko ima pravo na bolji život.

Svakodnevno gledajući neka poznata lica, mnogima je teško zamisliti kroz koji su pakao prošli u svom ranom djetinjstvu. No, to ih nije obeshrabrilo, već samo ojačalo njihovu odluku da promijene svoj život nabolje.

Pogledaj i ovo Demi Moore (Foto: Getty Images) Povratak u prošlost Prekrasna danas i nekad: Pogledajte kako je slavna glumica izgledala prije davnih 40 godina

Oni su okorjeli ovisnici o – seksu!

CHARLIZE THERON

Atraktivna glumica Charlize Theron imala je zaista tragičnu prošlost. Otac poznate oskarovke bio je alkoholičar, izrazito nasilan pod utjecajem alkohola. Tijekom obiteljske svađe, fizički je napao majku i prijetio im objema. U pokušaju da zaštiti sebe i kćer, glumičina majka ustrijelila je svog muža pred 15-godišnjom Charlize.

KEANU REEVES

Priznatom glumcu u životu su puno puta slomili srce. Njegov ga je otac napustio još dok je bio beba. Godine 1993. izgubio je dobrog prijatelja Rivera Phoenixa koji je umro od predoziranja, a sedam godina kasnije on i njegova djevojka Jennifer Syme pokopali su svoje mrtvorođeno dijete, kćerkicu Avu.

DEMI MOORE

Glumičina majka bila je alkoholičarka s bipolarnim poremećajem (psihoza koja se danas naziva i poremećajem raspoloženja), a oca nije poznavala. Očuh se borio sa stalnim zaposlenjem zbog svojih brojnih ovisnosti, što je rezultiralo čestim selidbama obitelji (čak više od 15 puta). Njeni su roditelji zlostavljali jedno drugo psihički i fizički, a 1980. očuh je počinio samoubojstvo. Demi je došla malo k sebi nakon završetka srednje škole, a život joj se znatno krenuo nabolje nakon što je dobila manju ulogu u TV sapunici 'General Hospital'.

SHANIA TWAIN

Kanadska pjevačica također je iskusila mnoge teškoće. Odrasla je u teškom siromaštvu, pa je njena obitelj često gladovala. Izgubila je majku i očuha u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 21 godinu, te je morala uzdržavati troje braće i sestara.

OPRAH WINFREY

Jedna od najmoćnijih žena iz svijeta showbizza imala je vrlo teško djetinjstvo. Njeni su roditelji oboje bili tinejdžeri kada je malena Oprah došla na svijet, a odrastala je u teškoj bijedi i siromaštvu. Roditelji su joj se rano rastali, a nakon preseljenja (koje je uslijedilo kada je imala 9 godina) godinama ju je zlostavljao rođak. Zbog te traume iz djetinjstva rano se odala drogama, alkoholu i seksu. Sa 14 godina prerano je rodila sina koji je ubrzo umrlo. No, život joj se počeo mijenjati kada je dobila priliku kao reporterka na lokalnoj TV postaji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene