Skandal!

NAPAD NA GRDOVIĆA! "On je osuđivani nasilnik! Neprihvatljivo!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Centar za građanske inicijative iz Poreča pozvao je organizatore novogodišnjeg koncerta da otkažu gažu Mladenu Grdoviću!

Centar za građanske inicijative iz Poreča poslao je otvoreno pismo organizatorima novogodišnjeg koncerta u Poreču. Naime, u Poreču bi na dočeku 2017. godine trebali nastupati Mladen Grdović i Jasmin Stavros. I dok Stavros nije sporan, iz Centra za građanske inicijative smatraju da nije primjeren Mladenov nastup, a sve zbog obiteljskog nasilja. Zbog njega je Grdović tijekom godina priveden nekoliko puta, a iz Centra smatraju da se u javnost time šalje poruka o prihvatljivosti nasilja.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović i Jasmin Stavros ''Legendo naših prostora'' Grdović potresen zbog smrti prijatelja Stakija, kratko se oglasio: ''Nikad te neću prežaliti, zauvijek tvoj Mladen...''

"Grad Čakovec ove je godine otkazao nastup Grdoviću, zaključivši kako je neprihvatljivo da na događanju koje je namijenjeno širokoj javnosti, nastupa osoba osuđivana za obiteljsko nasilje. Pozivamo vas da otkažete nastup Mladenu Grdoviću, kao osuđivanom nasilniku te javno zauzmete stav o neprihvatljivosti nasilja nad ženama, kao i nasilja općenito", zaključili su u otvorenom pismu koje su poslali organizatorima koncerta.

Menadžer Mladena Grdovića, Ljubo Šeperić kaže kako grad Čakovec Grdoviću nije otkazao nastup zbog nasilja, već činjenice da je koncert bio upitan pa se na kraju iz drugih razloga otkazao. Dodao je i da Mladen sa suprugom živi normalno, da je sve u najboljem redu. "Meni je to nonsens, prikazuje se Mladena kao nasilnika, dok on i supruga planiraju u Poreč zajedno na doček. Nepotrebno je ponavljati priču, stvarno je sve u najboljem redu. Da se nešto dogodilo, rekao bih, ali ovako... Oni su u sjajnim odnosima, a ovakve priče samo ih deprimiraju i pogađaju", priča Šeperić. Dodao je da Istrijani obožavaju Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa. "Istrijani ih obožavaju, to će biti ludnica od koncerta. Već sam im i sobu rezervirao, i Mladen i Brankica su uzbuđeni oko dočeka", zaključio je Grdovićev menadžer.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene