pronašli smo fotke

Misica kojoj se trenutno čudi cijeli svijet prije nekoliko godina mamila je poglede i na hrvatskoj obali!

Alejandra Marisa Rodriguez Alejandra Marisa Rodriguez Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Alejandra Marisa Rodriguez - 3 Alejandra Marisa Rodriguez - 2 Alejandra Marisa Rodriguez - 1 Alejandra Marisa Rodriguez Alejandra Marisa Rodriguez - 11 Alejandra Marisa Rodriguez - 10 Alejandra Marisa Rodriguez - 9 Alejandra Marisa Rodriguez - 8 Alejandra Marisa Rodriguez - 7 Alejandra Marisa Rodriguez - 6 +4 Alejandra Marisa Rodriguez - 5 Galerija

Nova Miss Universe Buenos Airesa Alejandra Rodriguez oduševila je javnost svojim izgledom u šestom desetljeću, a prije nekoliko godina posjetila je i hrvatsku obalu.

Novinarka i pravnica Alejandra Marisa Rodriguez proglašena je novom Miss Universe Buenos Airesa i time se kvalificirala za daljnje natjecanje za Miss Universe Argentine, a osim njene ljepote sve je zaintrigirao još jedan detalj koji se veže uz nju.

Naime, Alejandra ima 60 godina, a priliku za prijavu na natjecanje dobila je nakon što je 2023. godine ukinuta starosna granica koja je vrijedila od 1958. godine i prema kojoj su se na izboru mogle natjecati samo žene između 18 i 28 godina starosti. Prema novim pravilima natjecateljica sada samo mora biti punoljetna.

Pogledaji ovo Alejandra Marisa Rodriguez Zanimljivosti Ovo je nova Miss Universe Buenos Airesa, nitko ne vjeruje koliko ima stvarno godina: "Želim ovako izgledati kad i ja napunim toliko"

Alejandra je oduševila javnost svojim mladolikim izgledom, ali zanimljiva činjenica je i to da je misica posjetila Lijepu našu prije nekoliko godina te je na Instagramu objavila par fotografija s naše obale. Bila je u Splitu, Rijeci i na Hvaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ale Rodríguez (@alejandramarisa.rodriguez)

Svojevremeno je otkrila i tajnu njezina izgleda.

Kako vam Alejandra izgleda za svoje godine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Osnovno je živjeti zdravo, dobro se hraniti, baviti se tjelesnom aktivnošću" rekla je za tamošnju televiziju El Trece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ale Rodríguez (@alejandramarisa.rodriguez)

"Ono što pokušavam učiniti je povremeno postiti, mislim da to puno pomaže. Zatim pokušavam jesti organsku hranu, puno voća, puno povrća i koristiti dobre kreme", dodala je. 

Pogledaji ovo Natjecateljice Miss Universe Hrvatske - 2 Celebrity Ovo su natjecateljice za Miss Universe Hrvatske, ona koja pobijedi borit će se za krunu vrijednu gotovo 6 milijuna dolara!

Alejandru na profilu na Instagramu trenutačno prati više od 26 tisuća ljudi, a na kojem je podijelila i fotografiju s izbora za miss na kojoj pozira s krunom i lentom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 4 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) +26 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Celebrity Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i sin Viktor - 7 Lepa Brena i sin Viktor - 6 Lepa Brena i sin Viktor - 5 Lepa Brena i sin Viktor - 4 +26 Lepa Brena i sin Viktor - 3 Celebrity Pogledajte transformaciju najmlađeg sina Lepe Brene nakon što je smršavio više od 30 kilograma, pojavio se s njom u izlasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene