"Sjeta na srednjoškolska ljeta"

Škoro i sin snimili novi video i dirnuli obožavatelje: "Jer teško je govoriti u današnje vrijeme"

Miroslav Škoro (Foto: screenshot Facebook) Miroslav Škoro (Foto: screenshot Facebook) screenshot Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miroslav Škoro (Foto: screenshot Facebook) Galerija

Miroslav Škoro objavio je video na svom facebooku i sa sinom Matijom izveo obradu pjesme Miladina Šobića "Džemper za vinograd".

Pjevač, a odnedavno i političar Miroslav Škoro je novim videom objavljenim na svom facebook profilu ponovno oduševio svoje pratitelje i obožavatelje, objavivši prigodnu pjesmu koju je izveo sa sinom Matijom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

"Lijep pozdrav svima. Nakon dosta vremena, dana i tjedana sada već u karanteni i izolaciji, i nakon potresa koji je pogodio ljude u Zagrebu i okolici, snimit ćemo još jednu pjesmu danas, s kojom ćemo poželjeti stvarno sve najbolje. Mislim da je pjesma prigodna i nemam što drugo reći, jer teško je govoriti u današnje vrijeme, sve što kaže čovjek može biti krivo, govorio kao glazbenik, političar ili bilo što drugo.

Generalno gledano, u vremenu u kojem novinari i mediji hvale političare, i u vremenu u kojemu političari preporučuju ljudima kakve šale treba pričati, svaka sličnost je nenamjerna i slučajna, s nekim drugim vremenima. Najbolje ne govoriti ništa.

Pjesma će sve reći, danas ću vam otpjevati jednu pjesmu koja nije moja, prvi puta u životu ću možda to napraviti ovako da ćemo to snimiti. Nazvao sam jednog krasnog gospodina kojeg sam slušao kad sam bio jako mlad, čak mlađi od Matije, on se zove Miladin Šobić. Nije mi se javio on, javio mi se njegov rođak, nećak, Vanja, kojemu se zahvaljujem, koji je rekao da smijemo malo obraditi pjesmu. Pjesma se zove "Džemper za vinograd", mislim da je vrlo prigodna, donijet ćemo je na jedan svoj drugačiji način.

Otpjevat ćemo je za sve ljude koji ovo budu gledali, otpjevat ćemo za sve one koje je nažalost pogodio koronavirus, čak i za one koji su znali da imaju koronavirus, ali nisu htjeli reći, i za one koji su znali da drugi imaju pa nisu htjeli reći. Otpjevat ćemo sa željom da uskoro ponovno možemo živjeti bez straha, u slobodi i u istini. Želim vam svako dobro, vidimo se još da si čestitamo Uskrs", napisao je Miroslav uz objavljeni video.

Jedna prigodna pjesma

Objavljuje Miroslav ŠkoroSrijeda, 8. travnja 2020.

Koliko se izvedba svidjela njegovim obožavateljima, možemo se uvjeriti u komentarima koje su mu ostavili.

"Bravo Škoro", "Super pjesma i dugo je nisam čula", "Ti si izuzetan glazbenik, pjesnik, zabavljač", "Bravo momci, Bog vas blagoslovio", "Uhvati me sjeta na srednjoškolska ljeta", dio je komentara koje je dobio.

Miroslav i njegov sin Matija svoj prvi zajednički video objavili su krajem ožujka i time mnoge dirnuli. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene