uživaju na popularnoj lokaciji

Srna privlačio poglede u društvu supruge s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti, ona je zablistala u zanimljivoj haljini

Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) +0 Darijo Srna (Foto: Instagram) Galerija

Mirela Forić i Darijo Srna u braku su od 2010. te imaju kćer Kasju i sina Karla.

Ekonomistica Mirela Forić (39) i umirovljeni nogometaš Darijo Srna (39) u braku su od 2010., a rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti. 

Supružnici trenutačno uživaju u odmoru u Dubrovniku i snimljeni su tijekom šetnje Stradunom. Mirela je privlačila poglede u laganoj ljetnoj haljini sa zanimljivim detaljima i sandalama, a kosu je imala svezanu u punđu. 

Darijo je bio u ležernom izdanju i nosio je kratke hlače i majicu te je na nogama imao espadrile.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darijosrna (@darijosrna)

Inače, par se upoznao preko bivših supružnika Ive i Boška Balabana. Ubrzo nakon svog vjenčanja 2010. dobili su kćer Kasju, a 2015. je rođen njihov sin Karlo. 

Darijo i Mirela rijetko dijele zajedničke fotografije na Instagramu, no kad to čine, ističu koliko jedno drugome znače. 

Srna je bio dugogodišnji kapetan hrvatske reprezentacije i Šahtara te je 2019. objavio kraj svoje nogometne karijere.

"Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme", objavila je tada Mirela emotivnu posvetu Dariju na Instagramu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Celebrity Izabel i Mateo Kovačić objavili fotke sa sinova krštenja, ona odala koji mu je poznati nogometaš kum, a on se i sam oglasio: "Ponosni kumašin!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene