preslatki prizor

Izabel i Mateo Kovačić objavili fotke sa sinova krštenja, ona odala koji mu je poznati nogometaš kum, a on se i sam oglasio: "Ponosni kumašin!"

Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Galerija

Izabel i Mateo Kovačić pokazali su na Instagram storyjima djelić atmosfere s krštenja njihova sina Ivana.

Izabel i Mateo Kovačić podijelili su fotografije s krštenja svog sina Ivana, kojeg su dobili u listopadu prošle godine, a otkrili su i tko mu je krsni kum. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

"Ta povezanost", napisala je Izabel uz snimku Luke Modrića i njezina sinčića na Instagram storyju. Video je podijelio i Modrić, koji je pokazao koliko je sretan zbog svoje uloge u životu djeteta bračnog para Kovačić. 

"Ponosni kumašin!" napisao je nogometaš i stavio emotikon srca. Taj je prizor sigurno raznježio sve koji su ga vidjeli. 

Izabel i Mateo podijelili su još neke fotografije sa sinova krštenja, a iako se vidi da su za poseban dan odabrali neko mjesto na moru, nisu otkrili točnu lokaciju. 

Inače, par se vjenčao 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene