Bez dlake na jeziku

Viđakova poručila Milanu Popoviću: 'Debilčino, skini nam se s grbače!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su srpske medije preplavile izjave Milana Popovića o kućnom uratku majke njegovog djeteta, manekenka Miranda Viđak obrušila se na Milana putem društvene mreže - i to 'bez dlake na jeziku'.

Posljednjih je dana Milan Popović imao negativne istupe o prekinutom odnosu sa Severinom Vučković u srpskim medijima, a njegove su izjave očito zasmetale manekenki i dizajnerici Mirandi Viđak, koja se Milanu obratila putem svog Facebook profila.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Milan o vezi sa Severinom: 'To nije bila emotivna veza!'

'Dakle, ja ovo više ne mogu slušati! Zaista rijetko komentiram balkanske piz***e, ali ovo se više ne da prožvakati. Sramota svim novinarima, a posebno u Hrvatskoj, što daju ovom usr*** kvazimodu prostor za njegove pede***, manipulatorske, jadne, bijedne, iskompleksirane napade dostojne ostavljene babe, kojem očigledno niti psihijatrija ne bi pomogla! Koja su vremena došla kad žene imaju veće je*** balls od these fuc*ing bitches called men?! Debilčino, viđaj dijete svaki drugi vikend kao i svaki otac rastavljene veze i skini se i nama i njoj s grbače! A ženi, legendi, koja riječ lošu nije rekla o moronu i koliku snagu pokazuje s ovim ludilom u kojem bi ja već 576 puta izvadila AK-47, naklon do poda', napisala je Miranda na Facebooku.

Severina i Milan nisu se očitovali o ovom slučaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene