Ljubav cvate

Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad

Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr (Foto: Instagram) Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr i Katy Perry (Foto: Instagram) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) +0 Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Galerija

Mirandi Kerr brak s Evanom Spiegelom je drugi, a prethodno je ljubila glumca Orlanda Blooma.

35-godišnjoj manekenki ovo je drugi brak.

Pogledaj i ovo Katy Perry na Stradunu - 4 Nije prošla neopaženo Internetom se proširila snimka Katy Perry na Stradunu, evo kako je reagirala na uzvike fanova koji su je prepoznali

Australska ljepotica Miranda Kerr nekad je privlačila pozornost kao Victoria's Secret anđelica, ali i supruga holivudskog glumca Orlanda Blooma s kojim je u braku bila od 2010. do 2013. godine.

Orlando je ljepoticu osvojio 2007. godine, a zaprosio 3 godine kasnije. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić Flynn 2011. godine, no par nije dugo izdržao u braku. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima nakon prekida upravo zbog njega, a Miranda je i u dobrim odnosima s pjevačicom Katy Perry koja je Orlandova partnerica već nekoliko godina uz jedan duži prekid.

Iako je 2014. godine otvoreno priznala da je biseksualka, 2015. godine zagledala se u suosnivača Snapchata, Evana Spiegela koji joj je postao suprug u svibnju 2017. godine.

Zanimljivo, Evan je od nje mlađi 7 godina, a javnost je zlobno komentirala kako nikada ne bi osvojio takvu ljepoticu da nije milijunaš. Također, neko se vrijeme javnost zabavljala činjenicom kako je Evan u brak stupio kao djevac.

Glamurozno vjenčanje održano je u njihovom raskošnom domu, a Miranda je blistala u Diorovoj vjenčanici koja je napravljena po uzoru na slavnu Grace Kelly. Sinčić Hart Spiegel rođen je početkom svibnja ove godine.

A par se nedavno pojavio zajedno na LACMA gala eventu u Los Angelesu u elegantnim, crnim kombinacijama, a čitavo vrijeme nisu skidali velike osmijehe s lica.

Manekenka polako i vraća liniju nakon trudnoće koja joj je poprilično promijenila lice, no više nema žurbe, jer je piste zamijenila poslom koja se bavi proizvodnjom beauty proizvoda. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: AFP) +4 Kendall Jenner (Foto: AFP) Celebrity Najmlađa članica najpoznatijeg klana na svijetu hvali se savršenom figurom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Zacero (FOTO: Dnevnik.hr) Elizabeth Zacero (FOTO: Dnevnik.hr) Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram) Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram) +2 Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram) Celebrity Ona smatra da je vrijeme da izađe iz sjene: "Od mene možete očekivati samo najbolje"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene