Javio se i tata

Lijepa kći miljenika žena proslavila 25. rođendan i raspametila obožavatelje: "Slađu djevojku baš dugo nisam vidio"

Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Galerija

Mina Joksimović, kći Željka Joksimovića, proslavila je 25. rođendan i dio slavljeničke atmosfere podijelila na svom profilu na Instagramu.

Kćer popularnog pjevača iz susjedne nam Srbije koji je jedan od omiljenih i u našoj zemlji 48-godišnjeg Željka Joksimovića, lijepa Mina Joksimović proslavila je 25. rođendan, a svoj dan proslavila je u noćnom izlasku s prijateljima i dio slavljeničke atmosfere podijelila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Malo za promjenu! Zgodna kći Željka Joksimovića pokazala kako izgleda bez šminke, inače je uvijek dotjerana i sređena!

"25 godina", napisala je Mina kratko u objavi na profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljini.

Uz brojne čestitke obožavatelja, jedan od prvih koji joj je poželio sve najbolje bio i je i tata Željko: "Ljepotica tatina. 25 godina. Najsretniji tata na svijetu".

"Bože, koliko si lijepa", "Wow, slađu djevojku baš dugo nisam vidio", "Sretan rođendan ljepotice", "Sretan divan dan", "Lijepa si", neki su od ostalih komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

Mina je naslijedila Željkov pjevački talent pa je diplomirala smjer teorija glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji, a krajem prošle godine dobila je izvanrednu ponudu da pjeva u jednom holivudskom filmu čime se bila pohvalila na Instagramu, međutim nije bila otkrila o kojem je filmu točno riječ.

"Ono kad baš tebe pozovu da pjevaš za holivudski film. Hvala Bogu što takvi ljudi prepoznaju moj talent. Neopisiva sreća", napisala je bila tada Mina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene