Prinova stiže uskoro

Lijepa supruga našeg 65-godišnjeg glumca objavila fotografiju u sedmom mjesecu trudnoće: ''Nekad sam izlazila u ovo vrijeme''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Frano (65) i Milena (35) čekaju svoje prvo dijete, a beogradska likovna umjetnica u sedmom je mjesecu trudnoće.

35-godišnja supruga Frane Lasića, lijepa Milena, u sedmom je mjesecu trudnoće. Prinova stiže u studenom ove godine, a Lasićeva supruga na društvenim je mrežama napisala kako sve rjeđe izlazi.

Pogledaj i ovo Frano i Milena Lasić Prekrasna obitelj Frano Lasić i supruga privatni život skrivaju za sebe, ali su novom fotografijom pokazali jedan mali dio

"Nekada mi je četvrtak bio omiljeni dan za izlazak, a sada čaša cijeđene kod kuće i na spavanje", napisala je Milena u opisu fotografija koje je objavila na Instagramu. Dobila je brojne pohvale na račun izgleda, a mnogi su primijetili da blista u trudnoći.

Frano (65) i Milena (35) čekaju svoje prvo dijete, a beogradska likovna umjetnica o sretnim je vijestima progovorila za srpsko izdanje Glorije. "Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji", rekla je Milena te otkrila da ime još nisu odabrali.

Da je trudna, objavila je prošloga tjedna na Instagramu. "Navire inspiracija u trudničkim danima", napisala je uz fotografiju na kojoj je sama pozirala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nekada mi je četvrtak bio omiljeni dan za izlazak ,a sada čaša cedjene kod kuće i na spavanje 🤷🏻‍♀️😀 #thursdaynight #interiordecor #homesweethome

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic) on

Milena je za srpsku Gloriju istaknula da su ona i Frano svjesni razlike u godinama, ali im to ne smeta. "Oboje smo je svjesni toga, ali imamo skladan brak. Volimo se već osam godina i isto toliko živimo zajedno, pa me zbog svega toga čude pitanja - zašto smo našu ljubav odlučili okruniti roditeljstvom. Ja obožavam djecu, kao i Frano, koji se oduševio kada sam mu rekla da sam trudna", ispričala je umjetnica.

Lasić se zbog supruge preselio u Beograd, a iza sebe ima iza sebe ima tri braka u kojima je dobio troje djece. S Majom Nikšić ima sina Janka (33), a nakon toga je bio u braku s Beograđankom Ljiljanom te su se odlučili za razvod nakon samo tri tjedna.

Početkom 90-ih oženio se slovenskom manekenkom Živom Štupnik, vjenčali su se 1993. i dobili dvoje djece, kćer Linu (24) i sina Luku (22).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene