To mu je važno

Severinin bivši zaručnik poslije dugo vremena se pojavio u javnosti, evo gdje su ga kamere ulovile u slavljeničkom raspoloženju

Milan Popović Milan Popović DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milan Popović Galerija

Milan Popović snimljen je na misi povodom pravoslavnog Uskrsa u crkvi svetog Save u Beogradu.

Bivši Severinin partner, srpski poduzetnik Milan Popović nikada nije krio koliko mu vjera znači u životu, a ovogodišnju misu povodom pravoslavnog Uskrsa nikako nije htio propustiti.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Milan je snimljen na misi u crkvi svetog Save u Beogradu koju je vodio patrijarh pravoslavne crkve Porfirije, čije je riječi pažljivo pratio i aktivno sudjelovao u liturgiji.

Svog bivšeg partnera Severina je spomenula u nedavnom intervjuu za magazin Gloria i otkrila neke nove detalje.

"Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene, gdje se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu osobnih podataka nije uklonjena? I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala tvrtka u vlasništvu ciparske tvrtke mog bivšeg. Je li vam jasno do kuda to ide?" kazala je Severina te je dodala i kako je svima sve oprostila, što smatra svojom prednosti.

Inače, Milan i Severina vode dugotrajnu borbu za skrbništvo nad sinom.

"Devet godina traje moja borba, ako se to tako može nazvati. Više bih to zvala mučenjem ili 'procesom izluđivanja', a 20 mjeseci s oduzetim djetetom sigurno je najteža faza mog dosadašnjeg života", ispričala je Severina za Gloriju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 3 (Foto: Profimedia) +7 Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Nekad i sad Majka ju je u strahu odvela od slavnog oca, a danas joj neodoljivo sliči i njezinoj se ljepoti svi dive!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama +11 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Celebrity Član žirija hit-showa pohvalio se fotografijom iz teretane, a jedan detalj je sve dobro iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene