Kakvi prizori

Bio je omiljeni seks simbol i pojam muževnosti, a danas neprepoznatljiv okolo šeće u prozirnim čipkastim košuljama

Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Mickey Rourke prošetao je Atenom u prozirnoj čipkastoj košulji, a na Akropoli je pripremio pravi show.

Holivudski glumac Mickey Rourke ovih je dana stigao u grčku prijestolnicu gdje snima svoj novi film naziva "Man Of God".

Pogledaj i ovo Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Danas je neka druga priča Kako je samo bio zgodan! Lijepo se prisjetiti vremena kad je ovaj frajer bio tiha patnja žena diljem svijeta

67-godišnji glumac koji je nekad bio glavna pojava Hollywooda i za kojim su uzdisle brojne ljepotice, danas gotovo ne nalikuje na sebe, a pažnju u Ateni je dodatno privukao modnim izborom. Naime, turisti nisu mogli ne primijetiti čovjeka koji je u poluprozirnoj čipkastoj košulji razgledavao Akropolu, svi su se htjeli s njim fotografirati, pozdraviti ga, a spremno je odgovarao i na pitanja novinara koji su ga dočekali.

Nakon što je odradio službeni dio, Mickey se više nije obazirao na znatiželjne poglede dok je šetao s ostatkom ekipe i uživao u drevnim znamenitostima, a nosio je i zaštitnu masku koju je skinuo samo za potrebe fotografiranja. 

Mickey se nedavno bio posvađao s Robertom De Nirom, kada je u objavi na Instagramu napisao da je redatelj Martin Scorsese želio njega angažirati u svom filmu "The Irishman" iz 2019. godine, ali da je Robert odbio glumiti s njim.

Legendarni glumac posljednjih nekoliko godina pažnju javnosti plijeni uglavnom promjenama na svom licu, nego značajnim filmskim ulogama. Mnogi se slažu kako od njegove ljepote i privlačnosti gotovo više ništa nije ostalo, što nije ni čudo obzirom na broj estetskih zahvata kojima se bio podvrgnuo. 

Primjerice, samo je nos operirao pet puta, a teško je povjerovati da se radi o istom muškarcu za kojim su žene doslovno ludjele prije nekoliko desetljeća. Prvi put ga je operirao zbog boksa, kojim se profesionalno bavio, no nakon prvog posjeta kirurgu, koji nije završio dobro, kako je sam otkrio, sve je krenulo nizbrdo.  U intervjuima je često isticao koliko se boji i grozi starenja, a dostojanstveno starenje kod njega očito nije dolazilo u obzir. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene