Što je sigurno, sigurno je

Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu

Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Michael Caine i Jane Fonda (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Galerija

Michael Caine otkrio je svoj glavni recept za dugačak i uspješan brak.

Sir Michael Caine sa svojih 85 godina otkrio je da svoju suprugu Shakiru, s kojom je u braku punih 45 godina, vodi na sva snimanja, i to zbog jednog jedinog razloga.

Pogledaj i ovo Polina Glen (Foto: Instagram) Teško joj je odoljeti Nije sramežljiva: Jasno je čime je mlađahna plesačica osvojila srce 32 godine starijeg glumca

Naime, mudro je odlučio da ga 71-godišnja Shakira prati kako ne bi dolazio u iskušenje da ju prevari s nekom od prekrasnih glumaca s kojima surađuje na brojnim lokacijama snimanja.

"Za početak, tipična stvar pri snimanju filmova jest odlazak na različite lokacije, s mnogo prekrasnih glumica, a oženjen si. Znate i sami što bi se moglo dogoditi", izjavio je Michael na promociji svoje nove knjige u Londonu.

Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Oscarom dva puta nagrađeni glumac rekao je da ga supruga posvuda prati kako bi njihov brak bio siguran.

"Kada ste odsutni duže vrijeme, posjećujete mjesta koje drugi nisu vidjeli, jedete u restoranima u kojima drugi nisu bili, susrećete ljude koje drugi ne susreću. Živite odvojeno od svog partnera i vrlo je važno da ne radite to što ja mislim. Tako da moja žena ide svuda sa mnom", objasnio je Michael.

Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Par je u braku od 1973. godine i imaju jednu kćer, 45-godišnju Natashu, a a Michael ima još jednu kćer 62-godišnju Dominique, koju je dobio u braku s prvom suprugom Patricijom Haines.

Legenda filmskih i televizijskih ekrana pojavila se u 125 filmova, a ovih je dana predstavio novu autobiografiju "Blowning The Bloody Doors Off".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Slavna glumica ljubi poduzetnika čiju je suprugu ovo ljeto Hauser grlio u Puli

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) +1 Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Zanimljivosti Sementa Rajhard opet je pokazala zašto je jedna od najljepših Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene