Ne odustaje

Problematičnom mužu vratila se dvije godine od rastave, a treninga se ne odriče ni u kojim uvjetima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Goth snimljena je kako trenira i trči na ulicama Los Angelesa kako bi održala svoju top-formu.

Glumica Mia Goth neće dozvoliti da joj život u karanteni poremeti njezine navike i raspored vježbanja kojemu je inače potpuno posvećena.

Pogledaj i ovo Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Vratili i prstenje! Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda

26-godišnja Mia, koja se nedavno pomirila s bivšim suprugom Shiom LaBeoufom, viđena je kako trči ulicama Los Angelesa i pritom je pokazala lijepo definirane mišiće u sivom rezanom topu i uskim tajicama.

Ovog je puta bila bez Shie, s kojim je viđena ranije ovog mjeseca, a njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti dodatno je potvrdilo nagađanja o pomirbi nakon što su prvi put bili ponovno snimljeni u ožujku nakon dugo vremena, i to u trenutku kada su razmjenjivali nježnosti i poljupce.

Ona i Shia upoznali su se 2012. godine na snimanju filma "Nimfomanka", gdje su se zaljubili i počeli vezu. No ruže im nisu dugo cvjetale i njegovo problematično ponašanje dolazilo je sve više do izražaja, isto kao i ovisnost o alkoholu i drogama. U lipnju 2015. godine u Entertainment Tonightu objavljen je video u kojem jasno govori kako bi najradije ubio djevojku Miju, i to građanima jednog njemačkog grada koje je sreo u šetnji, nakon što su se žestoko posvađali. 2016. godine vjenčali su se u Las Vegasu, što je on potvrdio u showu Ellen DeGeneres nekoliko tjedana kasnije, no prema zakonu države Nevade, njihov brak navodno nije bio legalno sklopljen.

Krajem 2018. godine Shia je snimljen u društvu britanske glazbenice FKA Twigs nakon što su zajedno glumili u filmu "Honey Boy", a prema pisanju magazina People, dva dana kasnije Shia i Mia su predali papire za razvod.

No Shia i FKA prekinuli su u lipnju 2019. godine, i to zbog navodno prezaposlenih rasporeda. Nakon toga on je viđen u društvu nepoznate brinete, a zatim je kratko izlazio i s Rebecccom Schwartz.

Shia je nedavno u Pasadeni kupio vilu uređenu u mediteranskom stilu, koja prema pisanju LA Timesa ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i dizalo.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) +2 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Celebrity Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene