je li se promijenila?

Pogledajte kako legendarna Hurem iz ''Sulejmana Veličanstvenog'' izgleda danas, pojavila se na najprestižnijem crvenom tepihu

Meryem Uzerli - 4 Meryem Uzerli - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzreli - 10 Meryem Uzreli - 8 Meryem Uzreli - 7 Meryem Uzreli - 6 Meryem Uzreli - 4 Meryem Uzreli - 3 Meryem Uzreli - 2 Meryem Uzreli - 1 Meryem Uzreli - 5 Meryem Uzreli - 9 +20 Meryem Uzreli - 11 Galerija

Meryem Uzerli oduzimala je dah na crvenom tepihu u Cannesu, gdje se pojavila u glamuroznoj haljini.

Filmski festival u Cannesu vrvio je poznatim licima, a među njima se našla i Meryem Uzerli koju poznajemo iz hit-serije "Sulejman Veličanstveni". 

Na crvenom tepihu pojavila se u glamuroznoj šarenoj haljini koja je sezala do poda. Kosu je skupila u niski rep te je nasmiješena pozirala ispred reflektora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Drugi dan se na festivalu također pojavila u haljini dostojnoj poznate turske sapunice. Kreaciju su krasili bijeli i crni biseri, a cijelu kombinaciju upotpunila je raskošnom ogrlicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Nemoguće je ne primijetiti kako se njezino lice promijenilo u odnosu na prije, a vidljive su najnoviji estetski zahvati koje ne može više sakriti, kao što su ubrizgavanje botoksa i podizanje jagodica.

Od snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" prošlo je 10 godina, a Meryem se u seriji nije dugo zadržala zbog privatnih psihičkih problema. Iza nje su zaruke s Brokerom Canom Atesom koje je raskinula jer ju je tjerao da pobaci, a danas živi sama sa svoje dvije kćeri Larom (8) i Lily Koi (2), te na Instagramu često dijeli događaje iz svog privatnog života.

Izgleda li vam Meryem drugačije u odnosu na prije?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

A osim na malim ekranima, Meryem je ljetos bila i zvijezda svog odmora u Dubrovniku kojim se pohvalila i na društvenim mrežama. Povod njezina dolaska bila je proslava rođendana njenog dragog prijatelja i biznismena Mehmeta Korutürka.

Pogledaji ovo Meryem Uzerli - 4 Celebrity Malo tko zna da poznata turska glumica ima sestru koja je također vrlo uspješna, ali uvijek je bila u sjeni proslavljene Meryem

Pogledaji ovo Meryem Uzerli - 5 Nekad i sad Fatalna Hurem više ne može sakriti što je učinila svom licu, a prije 12 godina svi su pričali o njenoj prirodnoj ljepoti

Pogledaji ovo Meryem Uzerli Celebrity Glumica koja slovi kao jedna od najljepših žena na svijetu odmara u Dubrovniku, pohvalila se da je bila na rođendanskoj proslavi biznismena

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić - 1 Dragana Mirković i Toni Bijelić Toni Bijelić +26 Dragana Mirković i Toni Bijelić Celebrity Bivši suprug Dragane Mirković ne može sakriti bol zbog teških trenutaka koji su mu se dogodili: "Nedostaješ mi..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives objavila seksi fotku s plaže, obline u prvom planu: "Kako se žena drži s 42 godine, ovo nije normalno..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene