objavila video i fotografije

Glumica koja slovi kao jedna od najljepših žena na svijetu odmara u Dubrovniku, pohvalila se da je bila na rođendanskoj proslavi biznismena

Meryem Uzerli Meryem Uzerli Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli - 1 Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 4 Meryem Uzerli - 5 Meryem Uzerli - 1 Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 4 Meryem Uzerli - 5 +14 Meryem Uzerli - 6 Galerija

Meryem Uzerli ne skriva koliko je oduševljena Dubrovnikom pa je zbog toga podijelila mnoštvo objava na društvenim mrežama.

Turska glumica poznatija po svojoj ulozi Hurem, Meryem Uzerli stigla je u Dubrovnik, a svime se pohvalila na svom Instagram profilu.

Naime, došla je na proslavu rođendana svog dragog prijatelja i biznismena Mehmeta Korutürka, a na Instagramu je pratiteljima pokazala i kako se zabavljaju.

Rođenan su slavili u luksuznom prostoru gdje su preko dana imali ručak, a navečer su se zaputili u klub.

Objavila je fotografiju na kojoj se fotografirala u ogledalu, a na sebi je imala crnu haljinu s detaljima ruža i u rukama je držala crne sandale na petu. 

Na licu nije imala ni trunke šminke pa je pokazala svoju prirodnu ljepotu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Također, objavila je i fotografiju na kojoj se vidi more, a u pozadini je svirala pjesma "Malo ćemo da se kupamo" od Crvene Jabuke.

Inače, glumica nam je poznata iz serije "Sulejman Veličanstveni" u kojoj se nije dugo zadržala zbog privatnih psihičkih problema. 

Meryem je bila zaručena za Brokera Cana Atesa s kojim je raskinula zaruke jer ju je tjerao da pobaci.

Danas živi sama sa svoje dvije kćeri Larom (8) i Lily Koi (2), a na Instagramu često dijeli događaje iz svog privatnog života.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 3 Jovana Jeremić - 1 Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 9 +7 Jovana Jeremić - 10 Zanimljivosti Svi su ostali paf kad su vidjeli u kakvoj haljini srpska voditeljica vodi emisiju po kojoj je poznata, bilo je i oskudnijih, ali…

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić pokazala outfit u kojem čisti kuću, ako ste mislili da je obučena, prevarili ste se!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene