Evo kako izgleda!

Malo tko zna da poznata turska glumica ima sestru koja je također vrlo uspješna, ali uvijek je bila u sjeni proslavljene Meryem

Meryem Uzerli - 4 Meryem Uzerli - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Canan Uzerli - 1 Canan Uzerli - 2 Canan Uzerli - 3 Canan Uzerli - 4 Canan Uzerli - 5 Canan Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 1 +21 Meryem Uzerli - 4 Galerija

Turska glumica Meryem Uzerli proslavila se kao fatalna Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", a malo tko zna da lijepa glumica ima i poznatu sestru koja se bavi pjevanjem.

Meryem Uzerli jedna je od najpopularnijih turskih glumica, a među zvijezde ju je vinula glavna uloga u seriji ''Sulejman Veličanstveni''.

Međutim, malo tko zna da lijepa Meryem ima i poznatu sestru.
Canan Uzerli starija je dvije godine i također se bavi umjetnošću, no, ona se nije opredijelila za glumu, već za glazbu, i to jazz. Ima svoj bend s kojim uspješno nastupa po Njemačkoj.

Koliko je popularna u tom žanru govori podatak da je prošle jeseni održala koncert u raskošnoj novoj dvorani hamburške Elbphilharmonie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Canan Uzerli ♥️🎶✨ (@cananuzerliofficial)

Canan je aktivna na Instagramu gdje ima više od 51 tisuću pratitelja, a najčešće objavljuje fotografije vezane za njenu profesiju i nastupe. Svoje fanove često zna raznježiti i fotografijama iz djetinjstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Canan Uzerli ♥️🎶✨ (@cananuzerliofficial)

Živi u Njemačkoj, gdje živi i Meryem koja se nakon ''Sulejmana'' naglo povukla iz javnosti zbog psihičkih problema. Iza Meryjem su zaruke s Brokerom Canom Atesom koje je raskinula jer ju je tjerao da pobaci, a danas živi sama sa svoje dvije kćeri Larom i Lily Koi.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 +28 Demi Rose - 13 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 4 Ana Sasso +28 Ana Sasso - 1 Nekad i sad Ova žena ima 60 godina! Brutalno tijelo donijelo joj je slavu u bivšoj državi, a i danas ju prati prepoznatljiv nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene