Neočekivani obrat!

Nešto se čudno događa s knjigom princa Harryja koja je početkom godine bila bestseler: "Nikad nismo svjedočili nečem sličnom...''

Princ Harry, knjiga Spare Princ Harry, knjiga Spare Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Naslovnica knjige Spare princa Harryja Princ Harry, knjiga Spare Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry - 2 Princ Harry - 3 Princ Harry - 2 Princ Harry Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 +19 Princ Harry Galerija

Popularne turističke destinacije zatrpane su odbačenim primjercima memoara princa Harryja "Rezerva", koje ljudi čak bacaju i u smeće.

Memoari princa Harryja "Rezerva" (engl. "Spare") pola godine nakon izdavanja doživjeli su veliki neuspjeh i proglašeni su najodbačenijom knjigom ljeta.

Iako je knjiga samo u prvom tjednu izdavanja proglašena bestselerom i čak je uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda, s milijunima prodanih primjeraka, nezadovoljni kupci sada je masovno ostavljaju po hotelima i odmaralištima diljem Europe.

Popularne turističke destinacije, poput Španjolske, Turske i Grčke, zatrpane su odbačenim primjercima prinčevih memoara, a turisti ih ostavljaju pored bazena, na recepcijama, u sobama te ih čak bacaju u smeće, piše Daily Mail.

Prinčevi memoari čak su počeli zadavati glavobolje ugostiteljima koji ih se ne mogu riješiti jer ih ne žele prihvatiti ni u lokalnim knjižarama, pa ih iz mnogih hotela pokušavaju vratiti i vlasnicima koji su ih ostavili.

"Nikad nismo svjedočili nečem sličnom... Molim hotelijere da ih prestanu slati, inače ih se nikad neću riješiti", kazala je jedna zaposlenica poznate turističke agencije.

U knjizi Harry bez zadrške govori o svom životu i odrastanju u kraljevskoj obitelji, osvrće se na najteže trenutke u životu, gubitak majke princeze Diane, borbu s drogama, loš odnos s bratom Williamom te piše o upoznavanju Meghan Markle i selidbi u Ameriku, a iznosi i teške optužbe protiv oca Charlesa i brata Williama.

Hrvatski prijevod knjige u naše je knjižare stigao u travnju.

"Prvi put princ Harry pripovijeda nam svoju priču, kao kroničar vlastita putovanja, brutalno i hrabro iskren. Rezerva je prekretnica, puna važnih uvida, otkrića, samoispitivanja i teško stečene mudrosti o vječnoj premoći ljubavi nad tugom", najavili su tada hrvatsko izdanje, koje su preveli Ana Knežević, Goran Glamuzina i Tatjana Radmilo.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith - 1 Sam Smith - 2 Sam Smith - 4 Sam Smith - 5 +28 Sam Smith - 1 Celebrity Za šetnju s dečkom odabrao je kratku bijelu suknjicu zbog koje su se svi okretali za njim, ali on više ne mari za mišljenje drugih

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Salt Bae Severina i Salt Bae Severina - 3 Severina - 1 +25 Severina - 7 Celebrity Severina objavila prisne fotografije sa svjetski poznatim frajerom kojeg je upoznala na odmoru: "Došao si tiho na prstima..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene