Uzvratila 'kritičarima'

'Prošla sam sve veličine na svijetu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su je američki mediji pogrdno nazvali 'ženskim nilskim konjem', glumica Melissa McCarthy je uzvratila udarac – iskreno je progovorila o kilogramima u intervjuu za časopis 'More'.

42-godišnja Melissa McCarthy trenutno promovira film 'Heat' u kojem glumi sa Sandrom Bullock.

Pogledaj i ovo Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Obična, a neobična Slavna komičarka zarađuje 12 milijuna dolara godišnje, budi se u 4:30, a vikendom gasi mobitel

Nakon neugodnih medijskih napisa u New York Observeru kako izgleda kao 'ženski nilski konj' te da je 'velika poput traktora', Melissa je u intervjuu za časopis More priznala da je u 20-tima bila mršavija, ali ne i sretnija.

>> Uložio veliki napor i trud: 'Moram izgubiti još 15-tak kilograma!'

 'Prošla sam sve veličine ovog svijeta. Dok sam bila u 20-tima, imala sam odličnu liniju, ali nisam znala to cijeniti. Ako sam nosila veličinu 38 ili 40, mislila sam zašto ne mogu nositi 34 ili 36? Sada mislim kako imam dvoje divne djece i najboljeg muža na planeti, na svemu ostalom ću poraditi usput. U 20-tima nemaš odgovornosti, i budeš površan i narcisoidan.

Ne cijeniš ništa, previše si orijentiran na sebe. Mislila sam, moram biti viša, mršavija, imati ljepšu kosu. Sve sam to mislila jer sam bila premlada.

Sada kada imam djecu, ne da mi se dodatnu energiju trošiti na te stvari, osjećam se kao da je taj čip koji je bio u meni, potpuno izvađen', ispričala je glumica.

Melissa je u braku s glumcem Benom Falconeom, s kojim ima dvije kćeri. Vivian ima šest godina,a Georgette tri. Mnogi Melissu pamte po ulogama u filmovima kao što su 'Bridesmaids', 'The Hangover III', 'The Back-up Plan'...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene