I nije bilo prvi put

Glumica iz hit-serije na rubu suza opisala stravične scene kojima je svjedočila: "Pomogli smo toj sićušnoj djeci"

Melissa Joan Hart - 3 Melissa Joan Hart - 3 Melissa Joan Hart/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Joan Hart - 2 Melissa Joan Hart - 1 +0 Melissa Joan Hart - 3 Galerija

Melissa Joan Hart pomogla je djeci da pobjegnu od stravične pucnjave koja se ovih dana dogodila u jednoj američkoj školi i u kojoj je živote izgubilo šestero ljudi.

Američka glumica i zvijezda serije "Sabrina, mala vještica" Melissa Joan Hart u emotivnom je videu otkrila kako je pomogla skupini djece iz vrtića da pobjegnu od stravičnih prizora u Nashvilleu, gdje je napadačica nedavno ubila šestero ljudi.

Pogledaj i ovo showbuzz tko se sjeća mačka koji govori? Ova serija mnogima je obilježila odrastanje, saznajte kako izgledaju i gdje su danas ove glumačke zvijezde

46-godišnja Melissa opisala je kako je to bilo njezino drugo iskustvo pucnjave u školi i zaključila da se takvim tragedijama treba stati na kraj. Naime, ona je 2012. godine živjela blizu Sandy Hooka, gdje je u masovnoj pucnjavi ubijeno 26 osoba, uključujući dvadesetero djece.

Melissa, koja je i sama majka troje djece, na svojem je profilu na Instagramu na rubu suza ispričala kako je pomogla djeci da prijeđu prometnu cestu i da odu na sigurno, priznajući da je situacija bila previše uznemirujuća.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melissa Joan Hart (@melissajoanhart)

"Doselili smo se ovamo iz Connecticuta, gdje smo bili u blizini Sandy Hooka, tako da je ovo naše drugo iskustvo s pucnjavom u školi i s našom djecom u neposrednoj blizini. Srećom, svi smo dobro. Moj muž i ja išli smo u školu na konferencije, a naša djeca, srećom, nisu bila tamo. Pomogli smo skupini djece iz vrtića da prijeđu prometnu cestu. Dolazili su iz smjera šume pokušavajući pobjeći od pucnjave. Pomogli smo toj sićušnoj djeci da prijeđu cestu i učiteljima. Ne znam što bih rekla. Što je previše, previše je. Samo molite, molite za te obitelji", poručila je uznemirena glumica.

U kobnoj pucnjavi Audrey Hale je vatrenim oružjem usmrtila Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs i Williama Kinneyja, koji su imali svega devet godina, učiteljicu Cynthiju Peak, domara Mikea Hilla i ravnateljicu škole Katherine Koonce. Audrey, koju su policajci kasnije usmrtili, bila je bivša učenica škole u kojoj je izvela smrtni pohod.

Daljnja pozadina i motivi koji stoje iza stravičnog zločina ostaju nejasni, a istraga tog događaja je u tijeku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom Gedeon Burkhard - 3 +0 Gedeon Burkhard Zanimljivosti Zvijezda serije ''Inspektor Rex'' šokirala informacijama iz privatnog života: Živi u neobičnoj vezi s dvije djevojke, a sve odobrava njegova majka!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene